Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BTM Bayileri Kiev’de

BTM, başarılı bayilerini Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ağırladı. Avrupa’nın önemli tarihi kentlerinden Kiev’i 10 - 13 Aralık tarihleri arasında ziyaret eden BTM bayileri, kenti tanıma ve eğlenme fırsatı buldu. Gezi boyunca BTM satış ekibinin eşlik ettiği bayi temsilcileri, Lavra Manastırı, 2. Dünya Savaşı Müzesi, Minyatür Müzesi gibi önemli

yapi.com.tr
BTM Bayileri Kiev’de

BTM,  başarılı bayilerini Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ağırladı. Avrupa’nın önemli tarihi kentlerinden Kiev’i 10 - 13 Aralık tarihleri arasında ziyaret eden BTM bayileri, kenti  tanıma ve eğlenme fırsatı buldu. Gezi boyunca BTM satış ekibinin eşlik ettiği bayi temsilcileri, Lavra Manastırı, 2. Dünya Savaşı Müzesi,  Minyatür Müzesi gibi önemli tarihi yerleri ziyaret etti ve gezinin son günü Kiev Şehrazat Restoran’ta düzenlenen gala yemeğine katıldılar.

Bayi temsilcileri, BTM çatı sistemleri ürünleri ve yeni piyasaya çıkacak olan likit ürünler hakkında da bilgi aldılar. BTM Yurtiçi Satış Müdürü Orkun Ürkmez, bu tür seyahat organizasyonlarının bayilerle daha yakın ilişki kurmak için iyi  bir fırsat olduğunu, bayilerin BTM hakkında doğrudan bilgilenme fırsatı bulurken, BTM’nin de bayilerini daha iyi tanıma fırsatı yakaladığını söyledi. Ürkmez, BTM’nin 2010 yılında da  benzer organizasyonlar düzenleyerek, bayileri ile daha yakın iletişimde olacağını belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/btm-bayileri-kievde_75256.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!