Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Petkim’den BTM’ye Yan Ürünleri Değerlendirme Ödülü

Petkim, BTM’ye 'Yan Ürünleri Değerlendiren Firmalar' kategorisinde ödül verdi. BTM, APP, YYPE, ıslak PP gibi yan ürün kategorisinde bulunan Petkim ürünlerinin İzmir ve çevresindeki en önemli alıcılarından birisi pozisyonunda bulunuyor. BTM yılda 600 ton APP, YYPE , ıslak PP gibi yan ürün kullanıyor.

yapi.com.tr
Petkim’den BTM’ye Yan Ürünleri Değerlendirme Ödülü

Petkim, BTM’ye 'Yan Ürünleri Değerlendiren Firmalar' kategorisinde ödül verdi. Petkim Genel Müdürü Mehmet Hayati Öztürk’ten plaketini alan BTM Satın Alma Müdürü Haluk Çoşkun, “Yaklaşık 25 yıldır Petkim'le güzel bir işbirliğimiz var. Petkim bize, biz Petkim’e destek veriyoruz. İzmir’de kurulu bir yalıtım sanayi şirketi olarak, Aliağa rafinerisine yakın bir noktada olmanın avantajlarını kullanıyor ve bu avantajları üretimini yaptığımız ürünlerimize yansıtıyoruz” dedi. 

BTM, APP, YYPE, ıslak PP gibi yan ürün kategorisinde bulunan Petkim ürünlerinin İzmir ve çevresindeki en önemli alıcılarından birisi pozisyonunda bulunuyor. BTM yılda 600 ton APP, YYPE , ıslak PP gibi yan ürün kullanıyor.

Petkim’in kuruluşunun 45. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Aliağa Petkim Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ayrıca Petkim’in ilk müşterileri, en fazla ürün alan müşteriler, en sadık müşteriler, hem müşteri ve hem de tedarikçiler, tüccar, yerli üretimi destekleme, satış sonrası memnuniyet, ihracat, iç ve dış tedarikçiler kategorilerinde de plaket verildi.

BTM, önceki yıllarda da 'Kal-Der en iyi ekip', 'Sanayide Enerji Verimliliği Proje Yarışması' ödüllerini almıştı.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/petkimden-btmye-yan-urunleri-degerlendirme-odulu_78573.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!