Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bu Kedi Bir Yerden Tanıdık Geliyor!

Başkent Ankara'nın yeni logosu kedi oldu. Ancak logo, 'yoksa çakma mı' sorusunu da beraberinde getirdi. Gökçek'in 'son derece sempatik' bulduğu kedili logo, ünlü İngiliz müzikali 'Cats'in afişini çok andırıyor!

Radikal Portal
Bu Kedi Bir Yerden Tanıdık Geliyor!

Başkent Ankara'nın yeni logosu kedi oldu. Ancak logo, 'yoksa çakma mı' sorusunu da beraberinde getirdi. Gökçek'in 'son derece sempatik' bulduğu kedili logo, ünlü İngiliz müzikali 'Cats'in afişini çok andırıyor!

Akşam gazetesinin haberi şöyle:

Anakara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni logosu olarak belirlenen Ankara kedisi mecliste 31'e karşı 50 oyla kabul edildi. Oylama, renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Orman Çiftliği'nden getirttiği Ankara kedileri ile mecliste şov yaptı. Başkan Gökçek, bir süre kedileri sevdi. Daha sonra meclis üyelerine de gösterilen kedilerle ilgili 'Son derece sempatik bir logo oldu. Kedinin sempatik olduğuna inanıyorum' diye konuştu.

Gökçek, 'Gülen Ankara kedisi' temalı logonun kabulünden duyduğu mutluluğu şekilde dile getirirken, logoyu görenler 'Bu logo, Cats müzikalinin benzeri hatta aynısı ' diyerek logonun Cats'in görselinin çakması olup olmadığını tartışmaya başladı. Logoya muhalefet eden CHP Meclis üyesi İsa Hayırlı ise 'Bu kedi logosunun nereden çıktığını bir araştıralım dedik. Bir de baktık ki planın altında başka bir şeytanlık yatıyor. Şimdi ben bu kedinin gözlerini merak ediyorum neden eğri diye? Şeytanlık varmış, ondan eğriymiş. Meğerse ayın 31'inde Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuş logoyla ilgili. Şimdi merakla mahkeme kararını bekliyoruz'' diye konuştu.

20 YILLIK MÜTHİŞ MÜZİKAL CATS

Sahne dünyasının en ünlü müzakallerinden biri olan 'Cats'i ünlü müzik adamı Lloyd Webber, Amerikalı şair T.S Eliot'ın 'Yaşlı Sıçan'ın Pratik Kediler Kitabı'ndan esinlenerek sahneye uyarladı. Cats, ilk kez 1981'de seyircinin karşısına çıktı. Broadway'de 20 yıl boyunca aralıksız sahnelendi ve 8 milyon kişi izledi. Sahnelendiği bütün dünya ülkelerinde seyircinin büyük övgüsüyle karşılandı. (Akşam)

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/bu-kedi-bir-yerden-tanidik-geliyor_80518.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!