Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bürotime Çevreci Mobilyalar Ürettiğini Belgeledi

Bürotime, en kapsamlı sürdürülebilir bina programları (Leed, Breeam) ve kanunlar tarafından tanınmış, dünya çapında kabul edilen GREENGUARD sertifikasını alarak, iç ortam kalitesini bozmayan çevreci mobilyalar ürettiğini belgeledi.

yapi.com.tr
Bürotime Çevreci Mobilyalar Ürettiğini Belgeledi

İç mekanlardaki hava kirliliği düzeyinin dışarıya oranla 2 ila 5 kat daha fazla olduğu biliniyor. Bunda, inşaat malzemeleri ve mobilyalardan gelen uçucu organik bileşen (VOC) emisyonunun etkisi bulunuyor. Ofiste geçirilen saatler düşünülecek olursa, iç havanın kalitesini artırmak insan sağlığı için yaşamsal önem taşıyor. İşte bu noktada iç mekanlarda, güvenli ve sağlıklı olduklarını belirlemek üzere 10 binden fazla kimyasal için test edilen GREEGUARD sertifikalı ürünlerin kullanılması önem taşıyor.

MevlütMevlüt Tosunoğluİç ortamda insan sağlığını tehdit etmeyecek oranda kimyasal salımı yapan malzemelerin kullanımını amaçlayan GREENGUARD GOLD sertifikasına sahip olmanın büyük ayrıcalık olduğunu söyleyen Bürotime Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt Tosun, “GREENGUARD, kullanıcılara insan sağlığını koruyan ve yaşam kalitesini iyileştiren, iç hava kalitesi yüksek ortamlar sunulmasını amaçlıyor. Çevresel kirleticilerin içeriğini sınırlayan üretimler sayesinde iç ortamda insan sağlığını tehdit etmeyecek oranda kimyasal salımı yapan malzemelerin kullanımını teşvik ediyor. Türkiye’de bu sertifikaya sahip ilk ofis mobilyaları üreticisi olmak büyük gurur” dedi.

GREENGUARD

Bu amblemin bir üründe bulunması, GREENGUARD Bina İçi Hava Kalitesi Standartları'na uygun olduğunu ve bina içi kirlilik salınımı seviyesi bakımından sağlıklı olduğunu kanıtlar. GREENGUARD sertifikalı ürünler, ortamdaki havaya çok az zararlı madde salar ve en az seviyede kirliliğe sebep olur. Düşük salınım değerlerinin sürekliliğinden emin olunması adına, GREENGUARD sertifikalı ürünler, her yıl ürün olarak yeniden test edilir ve içerdikleri kritik öneme sahip kimyasal maddeler ise her üç ayda bir olmak üzere yılda dört kez incelemeden geçer.

http://www.yapi.com.tr/haberler/burotime-cevreci-mobilyalar-urettigini-belgeledi_125872.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!