Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bursa’da 2 Otel Açıldı

Starwood Hotels & Resorts, Türkiye’de Sheraton ve Aloft markaları altında iki yeni otelinin ön açılış lansmanını gerçekleştirdi.

yapi.com.tr
  • Bursa’da 2 Otel Açıldı
  • Bursa’da 2 Otel Açıldı
  • Bursa’da 2 Otel Açıldı
  • Bursa’da 2 Otel Açıldı
  • Bursa’da 2 Otel Açıldı

Starwood Grubu, Türkiye’deki büyümesine ve yatırımlarına Türkiye’nin en hızlı gelişen şehirlerinden biri olan Bursa’daki Sheraton Bursa ve Aloft Bursa Otelleri ile devam ediyor. Grup, böylece Bursa’ya 300’den fazla oda katmış oldu.

Starwood Hotels & Resorts Türkiye Bölge Direktörü Sabine Dorn Ağlagül, “Türkiye’deki varlığımızı büyütmeye devam ederken, Bursa’daki ilk Starwood otellerinde Faik Çelik Holding ile yapmış olduğumuz ortaklıktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Hızla gelişmekte olan ve bir kültür, endüstri, spor ve tatil merkezi olan Bursa ile Sheraton ve Aloft markaları birbirine çok uygun bir seçimdir.” dedi. Faik Çelik Holding CEO’su Baran Çelik, "Sheraton ve Aloft Bursa’nın açılması bu hızlı büyüyen kentin gelişiminde önemli bir dönüm noktasıdır. Starwood’un bu güçlü global markalarının hem uluslararası hem de yerel misafirleri için ilgi çekici olacağına inanıyoruz." dedi.

Sheraton Bursa Oteli’nde 171 misafir odası, 47 executive oda ve 10 adet suit oda bulunuyor. Aloft Bursa’da ise 133 oda yer alıyor.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/bursada-2-otel-acildi_106965.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!