Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Bursa'ya "mini bir Dubai"

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Bursa’ya gelen emlak danışmanı Ehad Abogalalah, kentte mini bir Dubai yapmak için geçen mayıs ayında ülkelerinde düzenlenen fuara katılan Emlak Komisyoncuları Odası yöneticileri ile görüştü. Bursa'da şimdi Dubai'ye özgü konut ve sosyal alanların yapılması için sorunsuz arazi aranıyor.

yapi.com.tr
Bursa'ya "mini bir Dubai"

DHA'nın haberine göre, Bursa'nın Arap ülkeleri turizm destinasyonu seçilmesinin ardından iki ay önce Dubai'de turizm fuarı düzenlendi. Fuarın ardından yatırım için bir heyetle birlikte Bursa'ya gelen emlak danışmanı Ehad Abogalalah, kentte mini bir Dubai inşa etmek için çalışmalara başladı. Bu heyet, fuarda tanıştığı Bursa Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ahmet Gür ve yönetici arkadaşlarını da ziyaret edip destek istedi.

Bursa Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ahmet Gür, Dubaili yatırımcıların Bursa'yı Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik etmesi, tarihi ve kültürel özellikleri nedeniyle tercih ettiğini söyledi. Gür, "Bursa'da mini bir Dubai yaratmak için arazi arıyorlar. Bunun için de arazi arayışlarına başladılar. Böyle bir arazi bulunursa, o bölgeye Dubai'nin bir şehrinin ismi verilerek kent kurmayı hedefliyorlar" dedi.

Yaptıkları araştırmada Dubai'den gelen heyetin aradığı büyüklükte uygun bir arazi bulamadıklarını söyleyen Gür, Bursa'nın ayağına gelen bu fırsatı kaçırmamasını önerdi.

Büyükşehir Belediyesi ile de konu ile ilgili görüşeceklerini söyleyen Bursa Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı, bu projenin yaşama geçmesi halinde kentin çehresinin değişeceğini, öneminin çok daha artacağını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bursaya-mini-bir-dubai_110514.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!