Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Canan Güllü / Turkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı




Daha demokratik, daha çağdaş, daha sorgulayıcı bilinç oluşturulması ve kadınlarımızın insan haklarından daha fazla yararlanması adına yapılması gereken tek şey sivil insiyatifin güçlenerek sayılarının artmasıdır. İşte bu sürece katkı koyacak ve inşaat sektöründeki kadın sorunlarının giderilmesi için çözüm üreteceğine inandığımız bir derneğimizin kuruluş müjdesini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

İnşaat ve Kadın Derneği olarak istanbulda atılan bu ilk adımın ülkemiz geneline yayılacağına inanıyoruz. Erkek egemen bu sektörde kadın bakış açısının fayansçısından kalıpçısına, mimarından mühendisine, soğuk demicisinden kalıpçısına, müteahidinden malzeme satıcısına, kısaca sektöre emek veren tüm kadınları birarada toplaması en büyük dileğimiz.

Kurucularına baktığınız zaman mimar olmaları bende bu işi başaracakları inancını uyandırdı. Malum, proje çizer mimarlar; bu derneğin de nasıl çalışacağına dair projelerinin hazır olduğuna inanıyorum. Kurucularına bu düşünceyi hayata geçirdikleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.


http://www.yapi.com.tr/haberler/canan-gullu-turkiye-kadin-dernekleri-federasyonu-baskani_96187.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!