Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Cannes’e Kırmızı Beyaz 'Türk Çadırı'

Türkiye’nin onur ülkesi olarak katılacağı Mipim 2013’de, Türkiye’nin tanıtılacağı 1000 metrekarelik kırmızı beyaz bir çadır kurulacak.

yapi.com.tr
Cannes’e Kırmızı Beyaz 'Türk Çadırı'

Dünyanın en büyük gayrimenkul etkinliği olarak kabul edilen Mipim’in bu yılki onur ülkesi olan Türkiye, organizasyona 28 firma ve 500 kişilik bir grupla katılacak. Fuarda, Türkiyenin tanıtıldığı 1000 metrekarelik kırmızı-beyaz  bir çadır kurulacak. Çadır dışında da firmaların yer alacağı fuar, geçmiş yıllardan farklı olarak 2013 yılında Devlet teşviği de aldı.

Devlet teşviki dışında katılımı da olacak

Emlakwebtv.com'un haberine göre, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yanısıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel'in de katılacağı fuara, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da programının uyması halinde gelecek. Fuarın ilk günündeki açılış kokteyline de Kültür Bakanlığı destek verecek.

1000 metrekarelik özel tasarım çadırda yer alacak Türk firmaları, ayrıca fuar alanının içinde 400 metrekarelik standlarda tanıtım yapacak. Kırmızı beyaz renlerle tasarlanan çadırda, seminer salonu bulunacak. Ayrıca yeni teknolojilere yer verilen çadırdaki dev ekrandan firmalar, projelerinin lokasyonları hakkında detaylı bilgilendirme yapabilecek.

En kalabalık ülke Türkiye olacak

Alkaş Fuarcılık’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara 28 firma katılırken, bu Mipim’e Türkiye’den şimdiye kadarki en yüksek katılım olacak. Türkiye’den toplamda yaklaşık 500 kişinin fuara gitmesi bekleniyor. Bu sayede Türkiye, fuara katılım gösteren 83 ülke arasında en kalabalığı olacak. Fuara, Ağaoğlu’nun yanı sıra Gyoder, Konutder, Nurol, İş GYO ve Vadi İstanbul katılacak.

Türkiye’nin renkleri: Türk kahvesi, döner, lokum, fayton

Fuardaki birçok alanda Türkiye’nin tanıtımını içeren reklam alanları da yer alacak. Türkiye tanıtım kitapçığının dağıtılacağı fuarda, ayrıca Türk firmalarının ve projelerinin tanıtıldığı broşürler de dağıtılacak. Kiralanan bir fayton da Cannes sokaklarında Türkiye’nin tanıtımını gerçekleştirecek. Fuara Türklerin yoğun bir katılım göstermesi nedeniyle çeşitli etkinlikler de planlanıyor. Fuar alanının içinde döner yapılmasından Türk kahvesi servisine ve simit peynir satılmasına kadar çeşitli organizasyonlar üzerinde çalışılıyor.

Ağaoğlu yeni projesini tanıtacak

Fuardaki en büyük stand ise geçtiğimiz Ekim ayında Dubai’deki Cityspace gayrimenkul fuarına da katılan Ali Ağaoğlu’nun olacak. Mipim 2013’ün Türkiye’nin tanıtımı için çok önemli olduğunu ifade eden Ağaoğlu şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 350 metrekarelik stantla fuarın en büyük katılımcısı olduklarını söyledi. Dubai’deki Cityspace’de olduğu gibi Mipim’e de damga vuracaklarını ifade eden Ağaoğlu, “Dubai’deki gibi burada da ses getireceğiz. Standımız çok ilgi çekecek. Folklor ekibimiz orada oynayacak. Fuarda Maslak 1453 ve Ataşehir Finans Merkezi projelerimizi tanıtacağız. Yeni ihalesini aldığımız Kartal projesiyle ilgili olarak da tanıtım yapmayı planlıyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/cannese-kirmizi-beyaz-turk-cadiri_104661.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!