Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Tema İSTANBUL’un Dünya Lansmanı MIPIM’de Yapılacak

MIPIM 2014’e katılacak Tema İSTANBUL, uluslararası yatırımcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan ve konut bölgesinin mimarı Murat Kader, MIPIM 2014’ün konferans bölümünde iki oturumda konuşmacı olarak yer alacaklar.

yapi.com.tr
Tema İSTANBUL’un Dünya Lansmanı MIPIM’de Yapılacak

Tema İSTANBUL, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak. Tema İSTANBUL, 11–14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde 25’ncisi düzenlenecek olan MIPIM fuarında, Türk Çadırı’nın dışında, NIVEAU Level 01–03.20’deki standında, dünyanın birçok önemli projesi ile birlikte uluslararası arenada yer alacak. Türkiye’nin Brezilya ve Rusya ile birlikte onur ülkeleri arasında yer aldığı MIPIM 2014’te mega karma yapısını sergileyecek olan Tema İSTANBUL’un, konut bölgesi ve temalı eğlence parkı Tema World ile ilgi görmesi bekleniyor.


Tema İSTANBUL üst yönetimi de, projenin ilk dünya tanıtımında evsahipliği yapacak. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTUR-AKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur, Tema İSTANBUL Ortaklar Kurulu Üyeleri Arda Akçalı ve Gökhan Çetinsaya ile Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan’dan oluşan Tema İSTANBUL üst yönetimi, MIPIM 2014’te dünyaya mega karma projeyi anlatacak.

Proje, MIPIM 2014’ün 'Perspektifi Değiştirmek' ana temalı konferans bölümünde de, iki ayrı oturumda konuşulacak. Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, 13 Mart’ta düzenlenecek olan 'Daha Sürdürülebilir Binalar ve Kentler İçin Türkiye Vizyonu' başlıklı oturumda bilgi paylaşımında bulunacak. ÇEDBİK sponsorluğunda ve ÇEDBİK Başkanı Dr. Duygu Erten’in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan oturumda, Mesut Arslan ile birlikte Amplio Real Estate Investments Kurucu Ortağı ve Başkanı Alaeddin Babaoğlu da konuşmacı olarak yer alacak.

Murat Kader ile birlikte Türk mimarlar sahnede

Tema İSTANBUL konut bölgesinin de tasarımını gerçekleştiren 2 Design Mimarlık Ortağı Murat Kader de, aynı gün Kalebodur sponsorluğunda gerçekleştirilecek 'Yaratıcılık ve İşbirliği Fırsatları' başlıklı oturumda konuşacak. Gazeteci Cüneyt Özdemir’in moderatörlüğünü üstleneceği oturumda, Murat Kader’in yanısıra Murat Tabanlıoğlu, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Gökhan Avcıoğlu ve Enis Öncüoğlu gibi Türkiye’nin önemli mimarları konuşmacı olarak yer alacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tema-istanbulun-dunya-lansmani-mipimde-yapilacak_117846.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!