Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Danfoss Türkiye'ye Yeni Genel Müdür

Isıtma soğutma sektöründe 25 yılı aşkın süredir çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Levent Taşkın, Danimarka’nın en büyük sanayi topluluğu Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü oldu.

yapi.com.tr
Danfoss Türkiye'ye Yeni Genel Müdür

Levent Taşkın, enerji tasarruflu teknoloji üretiminde 80 yıllık deneyime sahip Danimarka’nın bu en büyük özel şirketlerinden Danfoss’un 2003 yılında yüzde 100 yabancı sermaye yatırımı olarak açılan Türkiye organizasyonunun tüm faaliyetlerinden sorumlu oldu. Atama öncesinde Vaillant Türkiye’nin kuruluş tarihi olan 1992 yılında 'Satış ve Pazarlama Müdürü' olarak başladığı görevini, Nisan 2014 yılına kadar 'Vaillant Türkiye Genel Müdürü' olarak sürdüren Taşkın; 1986 – 1992 yılları arasında alüminyum sanayinde ve iklimlendirme sektöründe işletme mühendisi, servis müdürü ve pazarlama müdürü gibi çeşitli görevlerde bulundu.   


1965 yılında Karabük’te doğan Levent Taşkın Y.T.Ü. Makine Mühendisliği Fakültesi mezunu. 1988 yılında aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. 49 yaşındaki Taşkın, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır. Hobileri arasında basketbol oynamak, fotoğraf çekmek ve seyahat etmek yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/danfoss-turkiyeye-yeni-genel-mudur_121047.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!