Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı

Dar Gelirliye Ucuz Kiralık Ev

Kalkınma Bakanlığı’nın öncülüğünde devletin portföyündeki konutlar dar gelirli vatandaşa düşük fiyatla kiralanacak. Projeyi, TOKİ veya İller Bankası gibi bir devlet kurumu hayata geçirecek.

yapi.com.tr
1 Dar Gelirliye Ucuz Kiralık Ev

GYODER'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören de Kalkınma Bakanlığı'nın, devletin portföyünde yer alacak konutları dar gelirli vatandaşa düşük fiyatla kiralayacağı bir proje üzerinde çalıştığını söyledi. Projenin TOKİ, İller Bankası gibi bir devlet kurumu tarafından hayata geçirilmesi bekleniyor. TOKİ modelinde toplu konutların genellikle merkezin dışında kaldığını dikkat çeken Öngören, "Lüks konut projelerinde belli sayıda katların bu projeye ayrılması düşünülüyor. Konut üreticilerinin projelerinin içindeki konutların da dar gelirlilere kiralanması olabilir. Üzerinde çalışılıyor" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dar-gelirliye-ucuz-kiralik-ev_159840.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Hep adı dar gelirliler için olan ancak bir türlü dar gelirlilerin yanaşamadığı projelerden vazgeçilmelidir. Devletimizin Milli Emlak diye bir birimi var, bi dünya hazine arazisine sahip devletimiz aynen Almanya da olduğu gibi sosyal konut kapsamında konutlar üreterek herkesin sosyal durumu, mali gücü ve çocuk sayısını gözeterek, giriş ve çıkışlarda hasarları maaşlarından tazmin edilerek makul kiralarla ülkemiz insanının kullanımına sunabilir, ilgililer yutdışı seyahatlerde eğer akıllarına gelirse inceleme zahmetine katlanırlarsa en bariz ülke Almanyada adamların bu işleri nasıl hallettiklerini göreceklerdir. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!