Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DEERNS’in Türkiye Ofisi Açılıyor

1928’de kurulan ve enerji tedariği, sürdürebilirlik, mekanik ve elektrik tesisat mimarisi, master plan (imar planı) gibi farklı birçok alandaki uzmanlığıyla tanınan Hollandalı mühendislik ve danışmanlık pratiği DEERNS, dünyadaki 12. ofisini Türkiye’de açıyor.

yapi.com.tr
DEERNS’in Türkiye Ofisi Açılıyor

Hollanda, Belçika, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve Amerika ofisleri bulunan DEERNS, küresel büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye’de de ofis açıyor. DEERNS, plazalar, ofisler, AVM’ler, çok amaçlı ticari alanlar, eğlence merkezleri, sağlık merkezleri, havaalanları ve veri merkezlerinin tasarımı ile mühendislik danışmanlığı konularında dünyanın lider kuruluşları arasında yer alıyor.


Şirket, güvenilir ve pratik uygulamalarla sürdürülebilir, inovatif çalışma ve yaşam alanları oluşturuyor; ayrıntılı tasarım ve yapı yönetiminden, binaların teknik ve teknolojik altyapılarına kadar mühendislik, tasarım ve danışmanlık hizmetleri sunuyor. Son yıllarda modern veri merkezleri üzerinde yoğunlaşan DEERNS; yapı fiziği, enerji, bakım ve işletme, maliyet yönetimi, kontrol mühendisliği, güvenlik, iletişim ağları, elektronik ihale hazırlığı, teknik çizim, termal modelleme, üretim ortamlarında 'temiz oda'lar, aydınlatma tasarımı ve yapı bilgi modellemesi hizmetleri de sunuyor.

DEERNS’in ABD Yeşil Binalar Konseyi, Hollanda Yeşil Binalar Konseyi, European Code of Conduct for Data Centers, International Society for Pharmaceutical Engineering (ISPE), Orange Goes Green ve Refill üyelikleri de bulunuyor.

  • DEERNS’in Türkiye Ofisi Açılıyor
  • DEERNS’in Türkiye Ofisi Açılıyor
  • DEERNS’in Türkiye Ofisi Açılıyor
  • DEERNS’in Türkiye Ofisi Açılıyor

Borsa İstanbul'un yeni veri merkezinin tasarımı DEERNS’ten

DEERNS’in tasarladığı Borsa İstanbul’un Birincil Veri Merkezi, teknoloji güvenliği açısından Türkiye’deki en yüksek standartlarla korunma iddiasını taşıyor. 2014 yılında tamamlanan proje, su bazlı hibrit kuru soğutucu sistemiyle, türünün Türkiye’deki ilk örneği. Bin 500 metrekarelik alanda kurulu Birincil Veri Merkezi’nde, sunucuların bulunduğu 600 metrekarelik salon, doğal afetlere karşı güçlendirilirken; güvenlik amacıyla tüm kablolar birbirinden ayrıldı. Yangına 1 saat süreyle dayanabilen özel cam muhafazayla koruma altına alınan veri merkezinde, yangın söndürme sistemleri 60 saniye içinde devreye giriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/deernsin-turkiye-ofisi-aciliyor_126205.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!