Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Doğalgaz Dağıtımına 5 Milyar Liralık Yatırım

GAZBİR Başkanı Arslan, "Bu yıl sonunda doğalgaz dağıtım sektörünün yatırım miktarı açıklanacak. Beş yıllık süreç için yaklaşık 5 milyar liralık yatırım olacağını tahmin ediyoruz." dedi.

yapi.com.tr/AA
Doğalgaz Dağıtımına 5 Milyar Liralık Yatırım

Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, doğalgaz dağıtım sektörünün 2017-2022 dönemindeki yatırım miktarının bu yıl sonunda açıklanacağını belirterek, "Beş yıllık süreç için yaklaşık 5 milyar liralık yatırım olacağını tahmin ediyoruz." dedi.

Elektrik dağıtım şirketlerinin kaliteyi artırmak için hedeflerini belirlemeye başladığı son dönemde, doğalgaz dağıtım şirketleri de müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarına hız veriyor.

Arslan, yaptığı açıklamada, doğalgaz dağıtım şirketlerinin "mükemmellik" anlayışını geliştirmesi ve bu konuda bir standarda ulaşması için GAZBİR'in yoğun bir mesai harcayacağını söyledi.

Arslan, kısa süre içinde bir grup uzman üniversite hocasıyla mükemmellik esaslarının belirlenmesi için müşteri memnuniyeti çalışması yapacaklarını ifade etti.

GAZBİR'in eğitim merkezi GAZMER çatısı altında birçok üniversite ile işbirlikleri yürüttüklerini aktaran Arslan, "Sayın Bakanımızın Trabzon'daki elektrik dağıtım şirketleri toplantısında müşteri memnuniyeti ile ilgili belirttiği konulardan daha ileri gitmemiz ve bunun alt kırılımlarını da çalışmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Arslan, müşteriye daha iyi hizmet sunabilmek için Ar-Ge yatırımlarına ağırlık vereceklerini vurgulayarak, "Bu yıl sonunda doğalgaz dağıtım sektörünün yatırım miktarı açıklanacak. Şu anda herkes hazırlıklarını yapıyor. Beş yıllık süreç için yaklaşık 5 milyar liralık yatırım olacağını tahmin ediyoruz. Bu miktar, 2017-2022 tarife dönemini kapsayacak ve doğalgazı olmayan illere gaz götürülmesi çalışmaları için de kullanılacak." diye konuştu.  

ETİKETLER: GAZBİR doğal gaz
http://www.yapi.com.tr/haberler/dogalgaz-dagitimina-5-milyar-liralik-yatirim_144830.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!