Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Dumankaya Yabancılara Sattı

Dumankaya İnşaat, toplam satış rakamları içerisinde yabancılara yapılan satışların önemli bir paya sahip olduğunu açıkladı; en çok tercih edilen daire tipi ise 1+1 ve 2+1'ler.

yapi.com.tr
Dumankaya Yabancılara Sattı Dumankaya Modern projesi

Yabancı konut alıcılarına yönelik tanıtım çalışmalarına hız veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, konu ile ilgili şunları söyledi:

“Yabancılara konut satışının önünü açan Mütekabiliyet Yasası ile birlikte Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün önü açılmış oldu. Daha fazla yabancı yatırımcı ülkemize gelmeye başladı. Özellikle Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, Kuveyt,  Katar ve Bahreyn gibi Körfez ülkelerindeki yatırımcılar kültürel, dini ve sosyal anlamda kendilerini ülkemizde rahat hissetiklerinden yatırımlarını burada yapmayı tercih ediyorlar”.

BarışBarış DumankayaYabancıların en çok 1+1 daireleri tercih ettiğini belirten Barış Dumankaya, sözlerine şöyle devam etti.

"Yabancı konut alıcıları yoğunlukla 1+1 daireleri tercih ediyorlar. 1+1’den sonra en çok satılan daire tipi 2+1.  Yabancı alıcılar için lokasyon çok önemli. Projelerin toplu taşıma ve ulaşım araçlarına, denize ve merkeze yakın olmasına dikkat ediyorlar. Biz de Dumankaya İnşaat olarak projelerimizin teknik ve mimari özellikleri ve lokasyon avantajları sebebiyle yabancı yatırımcıların ilgisi ile karşılaştık. Yabancı konut alıcılarının Dumankaya İnşaat projelerine gösterdiği ilgiden oldukça memnunuz. Şu ana kadar yabancılara yaptığımız satış toplam satış rakamlarımız içerisinde yüzde 10’luk bir oran ile önemli bir paya sahip. Önümüzdeki günlerde bu rakamların daha da artacağını umuyoruz".

http://www.yapi.com.tr/haberler/dumankaya-yabancilara-satti_112586.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!