Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Erdoğan: İnşaatı Tahrik Etmemiz Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Erdoğan, "Ekonomide kendi altyapımızı güçlü tutmanız lazım. İnşaat sektörünü asla hafife almıyorum, inşaat sektörü ile sanayi at başı gider. Biri bir kenarda kalsın asla olmaz. İstihdam diyorsak inşaat sektörünü tahrik etmemiz lazım." dedi.

yapi.com.tr
Erdoğan: İnşaatı Tahrik Etmemiz Lazım

Hürriyet'in haberine göre, İran’dan dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, ekonomik gelişmeler ile ilgili özetle şunları söyledi:

İnşaatı tahrik etmemiz lazım

Ekonomide dere yatağında akar, Dolar da Avro da er yada geç yatağını bulacak. Ekonomide kendi altyapımızı güçlü tutmanız lazım. İnşaat sektörünü asla hafife almıyorum, inşaat sektörü ile sanayi at başı gider. Biri bir kenarda kalsın asla olmaz. İstihdam diyorsak inşaat sektörünü tahrik etmemiz lazım. İki, bizim en önemli hizmet sektöründe bir gücümüz var. Özellikle turizm geliyor mevsimsellik noktasında da istihdamda çok ciddi bir sıçrama bu aydan itibaren mayısla birlikte başlar. O başladı anda zaten kendini hemen gösterecek. Ve ben 2015’in özellikle istihdamda bizim çok daha rahat olacağına inanıyorum.

http://www.yapi.com.tr/haberler/erdogan-insaati-tahrik-etmemiz-lazim_130133.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!