Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eryap Grup Ekiplerini Motivasyon Toplantısında Buluşturdu

Eryap Grup, Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan satış ve pazarlama ekiplerini Bolu Abant’ta buluşturdu.

yapi.com.tr
Eryap Grup Ekiplerini Motivasyon Toplantısında Buluşturdu

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, yarım asırlık sanayici kimliği, yalıtım sektöründeki üretim tecrübesi, genç ve dinamik kadrosu ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Eryap Grup, bir yıllık aradan sonra tüm Türkiye’de görev yapan American Siding ve Bonus Yalıtım satış, pazarlama ve operasyon ekiplerini eylül ayı başında 3 günlük motivasyon toplantısında buluşturdu.

Pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamalardan ve günlük rutine dahil olan mesafe kavramından dolayı dijitalleşen ilişkilerin ve iletişimin ardından, fiziken tekrar bir arada olabilmenin memnuniyetinin yaşandığı etkinlik Bolu/Abant’ta, 2-4 Eylül tarihleri arasında düzenlendi. Kısıtlamalar nedeniyle verilen 1 yıllık zorunlu aradan sonra düzenlenen programda, ana amaç doğrultusunda mümkün olduğunca stres atmaya ve bir arada vakit geçirmeye odaklanıldı. Yarım günlük kısa bir değerlendirme ve açılış toplantısının ardından 3 gün boyunca tüm ekibin zevkine hitap eden tavla, voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi gibi etkinliklerle ekip üyelerinin birlikte keyifli zaman geçirmesi ve pandemi stresinden bir nebze olsun uzaklaşması sağlandı. Uzun bir süre sonra tekrar bir araya gelen ekipler, yılın son çeyreğine yaklaşırken yüksek motivasyonla görev bölgelerine dağıldı.

 

*

Eryap Grup Hakkında

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Eryap Grup, 2001 yılından bu yana, 150.000 m2 ‘yi aşan 3 üretim tesisinde; dış cephe kaplama sistemleri, ısı, su, ses ve yangın yalıtım malzemeleri ve polimer kapı - pencere sistemleri üretimi gerçekleştirmektedir.

Gaziantep’teki ilk tesisinde, sektörün ilk dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek American Siding markasını sektöre kazandıran Eryap Grup, 2005 yılında İstanbul Silivri’deki ikinci tesisinde BONUS markalı XPS Ekstrüde Polistiren ısı Yalıtımı levhası üretimine başlamıştır. Daha sağlıklı, uzun ömürlü ve daha güvenli yaşam alanlarının sağlanabilmesi için ürün portföyünü genişleten Eryap Grup, 2007 yılının son çeyreğinde İstanbul Silivri tesislerinde BONUS Membran markalı bitümlü su Yalıtım örtülerinin üretimine başlayarak su yalıtım ürünleri sektöründe de yerini almıştır. 2009 yılı sonunda BONUS Isı Yalıtım Sistemi, 2010 yılında Winer markalı polimer kapı ve pencere sistemleri, 2011 yılında BONUS Shingle çatı kaplama malzemesi ve son olarak 2012 yılında doğa dostu BONUS Taş Yünü ürününü pazara kazandırarak sektördeki liderliğini sürdürmektedir.

Eryap Grup, Türkiye’nin 81 ilinde yaygın bayi ağı ile hizmet sunmakta; 62 ülkede kurmuş olduğu güçlü işbirlikleri ile ürünlerini yurt dışında da müşterileri ile buluşturmaktadır.

Gelişen pazar beklentileri ve standartları doğrultusunda yüksek kalitede ürün geliştiren Eryap Grup, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde ürün – hizmet - yaşam döngüsü sorumluluğu kapsamında doğaya dost, çevresel risk faktörlerini gözeten, enerji kaynaklarının doğru kullanımını öngören stratejik modelini ileri taşımak için kararlılıkla çalışmaktadır. Toplam üç tesisinde 500’e yakın personeli ile sürekli gelişen bir organizasyon olan Eryap Grup, günümüz dünyasındaki değişimlere ayak uydurabilmek için çalışanlarının gelişimini de ön planda tutan insan kaynakları yaklaşımına sahiptir. İstihdamı artırmak ve ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve yeni yatırımlar yaparak, kaliteli mal ve hizmet üretme misyonu ile sektördeki liderliğini devam ettirmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eryap-grup-ekiplerini-motivasyon-toplantisinda-bulusturdu_187205.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!