Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Eryap'ın 2015 Hedefi Türkiye’nin İlk 300 Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Almak

Gaziantep, İstanbul ve Sakarya’da toplam 150 bin metrekareyi aşan modern ve son teknoloji ile donatılmış tesislerinde üretim faaliyetlerine devam eden Eryap, istihdam ettiği 350 personeli, yüksek üretim kapasitesi ve gerçekleştirdiği ciro ile sektör liderliğini hedefliyor.

yapi.com.tr
  • Eryap'ın 2015 Hedefi Türkiye’nin İlk 300 Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Almak
  • Eryap'ın 2015 Hedefi Türkiye’nin İlk 300 Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Almak
  • Eryap'ın 2015 Hedefi Türkiye’nin İlk 300 Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Almak
  • Eryap'ın 2015 Hedefi Türkiye’nin İlk 300 Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Almak
  • Emrullah Eruslu

Eryap’ın 10. yılı dolayısıyla düzenlenen yemeke, şirketin kuruluş hikayesi, yatırımları ve gelecek hedeflerini anlatan Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, 2002 yılında başladıkları üretim çalışmalarını, bugün yalıtım, polimer dış cephe kaplama ve kapı-pencere üretiminde öncü ve yenilikçi markaları ile zirveye taşıdıklarını söyledi. 2001 yılında Gaziantep’te 50 bin metrekare alanda kurdukları tesislerinde, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek, sektöre Türkiye’nin jenerik markası olan American Siding’i kazandırdıklarını anlatan Eruslu, hızlı büyüme süreçlerini şöyle anlattı:

“2001 yılında kurulan Gaziantep fabrikamızın ardından Silivri’de kurulan tesisimizde ilk olarak 2005 yılında Bonuspan markalı XPS ısı yalıtım levhası, 2007 yılının son çeyreğinde ise Focus Membran markalı bitümlü su yalıtım örtülerinin üretimine başladık. 2011 yılına kadar yapılan ek yatırımlarla birlikte sırasıyla Bonusmax, Winer ve Focus Shingle markalı ürünlerimizi iç pazarın hizmetine sunarken; toplamda, 130 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Yeni ürünümüz Wooler ile sektördeki öncülüğümüzü ve yalıtımdaki iddiamızı bir adım öteye taşıdık.  

120 milyon TL yeni yatırım

Bu hızlı büyümemizi, fizibilite ve kurulum çalışmalarını 5 Avrupa ülkesinden alanında uzman 9 farklı firma ile yürütülen çalışmalarla şekillendirdiğimiz Sakarya, Hendek’te 60 bin metrekarelik alanda kurduğumuz Eryap taş yünü tesisi ile daha da ileriye taşıyoruz. Toplam 120 milyon TL yeni yatırım ile gerçekleştireceğimiz Eryap taş yünü tesisinin ilk bölümü 2012 yılı Mart ayında devreye alındı. Tesisin kurulu kapasitesi 120 bin ton/yıl olarak projelendirilmiş; ilk yıl üretim kapasitesinin 40 bin tona ulaşması hedeflenmiştir”.

Eruslu'nun verdiği bilgilere göre,

• American Siding ile 10 yılda 30 bin yapı estetik açıdan güzelleştirilirken, enerji verimli yapılar haline gelmeleri sağlandı.
• Bonuspan ısı yalıtım levhaları ile 7 yılda yapılan ısı yalıtım uygulamaları sonucunda yaklaşık 400 milyon TL civarında enerji tasarrufu sağlandı.
• Focus Membran su yalıtım örtüleri ile 5 yıl içinde 35 bin bina depreme dayanıklı hale getirildi ve bu sayede 1 milyon kişinin daha güvenilir yapılarda yaşamını sürdürmesi sağlandı.

Eryap, 2015'e kadar ısı yalıtım pazarının yüzde 20'sine hakim olacak

Eruslu, 2015 yılına kadar 2 milyon 500 bin metreküplük üretim kapasitesiyle ısı yalıtım pazarının yüzde 20’sine hakim olacak olan Eryap'ın temel hedefini ise "2015 yılında 500 milyon TL ciroya ulaşırken, 750 kişilik istihdam ile Türkiye’nin ilk 300 sanayi kuruluşu arasında yer almak" olarak açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eryapin-2015-hedefi-turkiyenin-ilk-300-sanayi-kurulusu-arasinda-yer-almak_103539.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!