Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Fırat Plastik' e Tüketici Ödülleri

FIRAT PLASTİK BASIN BÜLTENİ: 30 yılı aşkın yoğun, yorucu bir o kadar da huzur verici çalışmaların arkasından, bu zamana kadar kaptığımız çal

Fırat Plastik
Fırat Plastik' e Tüketici Ödülleri

b>FIRAT PLASTİK BASIN BÜLTENİ:

30 yılı aşkın yoğun, yorucu bir o kadar da huzur verici çalışmaların arkasından, bu zamana kadar kaptığımız çalışmaların karşılığında ödüllendirilmiş olmamız, hiç kuşku yok ki Fırat Plastik olarak ileriye dönük çalışma azmimizi daha da kamçılamış, hiçbir zaman bu çalışmalarının karşılığında ödül almayı aklına dahi getirmeyen Plastik Sektörünün rakipsiz firması Fırat Plastik'e, bu güne kadar müşterileri, özel yerli ve yabancı kuruluşlar tarafından yüzlerce ödül verilerek yaptığı ülke ve ülke insanı yararına yaptığı doğru ve olumlu çalışmaları onaylanmıştır.
En son olarak 15 Mart 2004 günü; Tüketici Raporu Dergisi tarafından "Tüketiciyle Dost Altın Kalite Ödülü", aynı gün Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından da "Altın Markaların Altın Madalya Ödülü"ile ödüllendirilmiştir.

Ödülü Ulaştırma Bakanı Sn. Binali Yıldırım'ın elinden alarak herkesin Dünya Tüketiciler Günü'nü kutlayan Fırat Genel Müdür Yrd. Sn. İsmail Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti: " Biz bu ödülü almak için özel bir çaba sarfetmedik. Bu ödülü alan hiçbir firmanın da böyle özel bir çaba içinde olmadığını çok iyi biliyorum. 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü'nde aldığımız bu ödül gelecek için bizi daha da heyecanlandırıyor. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarına, dileklerine ve şikayetlerine daha çabuk cevap verecek projeler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bizim ne dediğimiz aslında önemli değil. Tüketicimizin neye inandığı önemli. Tüketicinin zihin dünyasında olanlar önemli. Fırat olarak bu zihin dünyasında olmak için çaba sarfediyoruz bu da bize başarıyı getiriyor. Bu ödülü Altyapı, Boru ve Pen dalında ayrı ayrı almak ayrı bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Sonuç olarak, gerçek jüri olan tüketiciden bu ödülü aldığımız için çok mutluyuz. "
Her iki kuruluş tarafından çalışmalarımızın ödüllendirilmiş olması ayrı bir gurur ve sevinç nedenidir.

Fırat Plastik olarak en zor şartlarda bile ayakta kalmayı başarmanın yanında, istihdam yaratmada, kazandıklarını yatırıma dönüştürerek, ülkesinden kazandığını yine ülkesine vererek, hem de derece listesine girmeyi başarmış ve bunun mütevazı mutluluğunu yaşamaktadır.
Görüyoruz ki, yaptığımız üretim, istihdam ve yatırım çalışmalarımız Türk Kamuoyunda ciddi ses getirmektedir. Örneğin 2002 yılında ülkemizin en büyük 500 şirketi arasında 117 sırada yer almamız, 2003 yılında sektörün lideri durumuna getirilmemiz, 2004 yılında da bu liderliği sürdürmemiz kuşkusuz bizim ürettiklerimize güvenen ve bu nedenle de ürünlerimizi alan Türk Halkının teveccühleridir.

Fırat Plastik olarak bizler de, her geçen yıl elde ettiğimiz kazancımızı yatırıma dönüştürmeyi ilke edinmişizdir. Ödediğimiz vergilerle sektörüne örnek olmayı da başaran Fırat Plastik, 2002 yılında, İstanbul genelinde en fazla kurumlar vergisi ödeyen ilk beş yüz şirket arasında yar alarak Defterdarlık tarafından taktir yazısı almıştır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/firat-plastik-e-tuketici-odulleri_9911.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!