Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ford Trucks Yılın Sürücülerini Seçti

Ford Sürüş Akademisinde, yakıt ekonomisi, güvenli sürüş ve ileri sürüş becerileri konularında eğitim alan çekici ve kamyon filo müşterileri arasında yapılan yarışma ile yılın sürücüleri seçildi.

yapi.com.tr / AA
Ford Trucks Yılın Sürücülerini Seçti

Yarışmaya, eğitim alan 511 sürücü arasından başarıları ile 'Altın Sürücü' unvanını elde eden 17 sürücü katılım sağladı. Kamyon ve çekici olmak üzere 2 ayrı kategoride yapılan yarışmada, sürücüler yazılı sınav, ekonomik ve güvenli sürüş ile ileri sürüş yetenekleri konusunda çeşitli testlerle beceri ve bilgilerini sergiledi.

Yarışma, sürüş yetenekleri, geri park, yanal park, düz çizgi geçişi, şerit değiştirme, genişlik tahmini, nokta duruşu etaplarından oluşturuldu. Ekonomik sürüşler, Ford Trucks'ın Filobil-Filo Yönetim Sistemi ile donatılmış 1846T 460PS E5 otomatik şanzımanlı ve intarderlı, tenteli dorseli çekiciler ve 4136 D 6x4 damperli inşaat kamyonları ile gerçekleştirildi. Değerlendirme Filobil'den alınan ortalama yakıt tüketimi, etap tamamlama süreleri, sürüş hızları ve sürüş ihlalleri değerlendirilerek yapıldı.

Kamyon kategorisinde Kozaklılar firmasından Cumhur Bircan birinci, Erkayalar'dan Abdullah Erkaya ikinci, Özkan Mühendislik'ten Cengizhan Öziş üçüncü oldu. Çekici kategorisinde ise TLS Lojistik'ten Zait Şengül birinci, Yalım Grup'tan Ali Nar ikinci, Umutcan Ticaret'ten Hakkı Sak üçüncülüğü kazandı.
    
Yarışma sonucunda her iki kategoride birinci olan firmalara 4 Lassa marka lastik ve 2 Bandag kaplama, ikincilerine 2 Lassa marka lastik ve 2 Bandag kaplama, üçüncülerine 2 Bandag kaplama hediye edildi. Her iki kategoride birinci olan sürücülere ise Yapı Kredi Bankası tarafından bin 500 lira, ikincilere 1000 lira, üçüncülere ise 500 lira değerinde Migros Hediye Çeki verildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ford-trucks-yilin-suruculerini-secti_106314.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!