Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ford’dan ‘Yeni Cargo İnşaat Serisi’

Ford Otosan, 8 Ekim 2010 günü Antalya’da, 10 yeni model ile satış hedefini iki katına çıkarttığı ‘Yeni Cargo İnşaat Serisi’nin özelliklerini basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen test sürüşleri ve performans gösterileri ile tanıttığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

yapi.com.tr
Ford’dan ‘Yeni Cargo İnşaat Serisi’

Ford Otosan, 8 Ekim 2010 günü Antalya’da, 10 yeni model ile satış hedefini iki katına çıkarttığı ‘Yeni Cargo İnşaat Serisi’nin özelliklerini basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen test sürüşleri ve performans gösterileri ile tanıttığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi’nin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 50 yıllık ağır ticari araç deneyimlerini yeni ürünlerine aktardıklarını belirten Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, yeni inşaat serisine yapılan yatırımın Ford Otosan tarihinde bu segment için yapılan en büyük yatırım olduğunu ve 1 milyon kilometreyi aşan zorlu testlerin maden yatakları ve şantiye koşullarında tamamlandığını, kamyonların müşteri gereksinim ve beklentileri doğrultusunda geliştirildiğini söyledi. Otay ayrıca, Yeni İnşaat Serisi’nin Ford Otosan Gebze Ürün Geliştirme Merkezinde Türk mühendisleri tarafından tasarlandığını, Ford Otosan’ın İnönü fabrikasında üretildiğini ve Türkiye’nin en geniş bayi ağı ile pazara sunulduğunu belirtti. Türkiye pazarında olduğu gibi ihraç pazarlarda da yüksek olduğunu ifade eden Otay; Doğu Avrupa, Rusya, Ukrayna, Türki Cumhuriyetler, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Körfez ve Orta Afrika ülkelerine kadar geniş bir pazara hitap ettiklerini belirtti. Nuri Otay, Ağır vasıta pazarına odaklanma stratejilerinin bir göstergesi olarak yeni bir organizasyonel yapılanmaya da gittiklerinin, buna göre ürün geliştirme, üretim, satın alma, satış ve pazarlama bölümlerini aynı çatı altında toplandıklarının da altını çizdi.

Toplantıda konuşma yapan, Kamyon İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay da inşaat sınıfının özellikle x4 serilerindeki büyüme ile 16 ton üstü kamyon pazarının %30’unu oluşturduğunu, Yeni İnşaat Serisi ile sektörden yüzde 25 pay almayı hedeflediklerini söyledi.





Ford Cargo inşaat araçları, 360 PS / 1400 Nm’lik çevreci E5 motoru ile optimum performans ve yakıt tüketimi değerlerini sağlarken, özel yarı sentetik motor yağı ile sunulan 20.000 km bakım aralıkları ile de rekabetçi bir servis maliyetine sahip. ‘Z/Cam fren sisteminin sağladığı üstün fren performansı ve düşük bakım giderleri, aracın performansını ve ekonomisini tamamlayan önemli etkenlerden biri. Yeni İnşaat Serisi’nde yenilenmiş 10 mm kalınlığında, 500 Mpa dayanımındaki şasi; sağlamlığının yanısıra üstyapı uygulamalarına uygun yapısıyla güç ve esnekliği bir arada sunuyor. Yeni ön tekerlek modülü ile ön aks kapasitesi artarken, zorlu inşaat sahalarında araçların rahatça çalışabilmesi için yeni tasarlanan ön tampon ve dingil, kısa radyatör ve radyatör koruyucu ile sektörün en rekabetçi yerden yüksekliğine ve yaklaşma açılarına ulaşılıyor. 100 mm’ye çıkarılan yeni yaprak yaylar, yeni denge çubuğu ve yeni direksiyon kinematiği, sağladığı üstün araç dinamiği ile zorlu koşullarda dahi sürücülerin konsantrasyonunu garanti altına alıyor.

Yeni İnşaat Serisinin öne çıkan özellikleri

9.0 L 360 PS&1400 Nm Euro5 motor
10 mm, 500 Mpa Şasi
Arttırılmış Yerden Yükseklik
20K bakım aralıkları
Z-Cam Frenler
Üstyapı Bağlantı Braketleri
430 mm tek disk debriyaj

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/forddan-yeni-cargo-insaat-serisi_83163.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!