Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Form Şirketler Grubu’nda Üst Düzey Atama

Form Şirketler Grubu’nun Japon Mitsubishi Heavy ile ortaklığı bulunan iştiraki Form MHI Klima Sistemleri’nde Uğur Bayülgen, VRF Satış Müdürü görevine getirildi.

yapi.com.tr
Form Şirketler Grubu’nda Üst Düzey Atama

55 yıldır iklimlendirme sektöründe bulunan Form, kadrosuna dahil ettiği deneyimli isimlerle her geçen gün büyüyor. Bu kapsamda Form’un son üst düzey transferi Form MHI Klima Sistemleri için gerçekleşti. Uzun süreler profesyonel hayatta deneyim kazanan Uğur Bayülgen, Form MHI Klima Sistemleri şirketinde VRF Satış Müdürü görevine getirildi.

 
Gerçekleşen bu atamayla beraber Form MHI Klima Sistemleri’nde yönetim kadrosu Genel Müdür Mehmet Oral ve Genel Müdür Yardımcısı Zafer Sarı ile beraber Bireysel Sistemler Satış Müdürü Taner Özdoğan ve VRF Sistemler Satış Müdürü Uğur Bayülgen ile tamamlanmış oldu.
 
Uğur Bayülgen Hakkında

Bayülgen, 2007 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2006 yılında profesyonel iş hayatına adım atan Uğur Bayülgen, 2010- 2012 yılları arasında Demtek Ltd şirketinde Satış Mühendisliği görevini yürüttü. Ardından 2014 yılına kadar Levent Group’da Satış Mühendisi olarak iş hayatına devam etti. 2014- 2020 yılları arasında ise Johnson Controls şirketinde VRF Ülke Satış Müdürü pozisyonunda görev aldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/form-sirketler-grubunda-ust-duzey-atama_182162.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!