Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Galataport İhalesi, Emlak Fiyatlarını Uçurdu

Galataport projesiyle dikkatleri üzerine çeken Karaköy’de satılık ve kiralıklar şimdiden el yakıyor. Karaköy’ün kısa sürede İstanbul’un en pahalı bölgelerinden biri olması bekleniyor.

yapi.com.tr
Galataport İhalesi, Emlak Fiyatlarını Uçurdu

Galataport projesiyle gündeme oturan Karaköy ve Galata’da vatandaşların ve yatırımcıların heyecanlı bekleyişi sürüyor. 2005’te ihaleye çıktığı günden beri bölge halkının merakla takip ettiği Galataport’la fiyatların yükselişe geçtiği bölgedeki esnaf, Karaköy ve çevresinin hak ettiği değeri alacağını düşünüyor.

Milliyet'ten Hülya Çaylak'ın haberine göre, emlakçılar da, Galataport’un bölgeye olan ilgiyi her geçen gün arttırdığını belirterek, özellikle turist yoğunluğu olan bölgenin yeni otellerin yapılmasıyla birlikte daha da hareketleneceğini ifade ediyor.

Gerek turizm, gerek yatırımcıların talepleri doğrultusunda Galata’da emlak piyasasının gitgide artan bir ivme kazandığını söyleyen emlakçılar, Serdar-i Ekrem Caddesi, Camekân Sokak ve son zamanlarda Lüleci Hendek Sokak gibi yerlerin bölgenin en çok tercih edilen sokak ve caddeleri arasında olduğunu dile getiriyor.

"Beklentiyi Artırdı"

Bölgedeki yatırımların da son yıllarda turist sayısının fazlalaşmasından dolayı turizm alanında yoğunlaştığını anlatan emlakçılar, Galataport’un yapılacak olmasıyla konut yatırımının da yükselişte olduğunu belirtiyor. Bölgede satılık piyasasında devam eden yükselişin Galataport projesinin beklentisiyle daha da artmış durumda olduğunu vurgulayan emlakçılar, prim kazandıran bir yer olması nedeniyle de bölgenin tercih edildiğine dikkati çekiyor. Emlakçılar, bölgedeki kiraların ve satılıkların kentin ortalamasının üstünde olmasının da bölgenin prim anlamında kazanç sağladığının bir göstergesi olduğunu söylüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/galataport-ihalesi-emlak-fiyatlarini-ucurdu_104581.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!