Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Garanti Koza'ya Japon Ortak

Garanti Koza, Japon inşaat devi Maeda Corporation ile ortak oldu. Firmaların eşit sermaye oranlarında katılımıyla, yerel ve uluslararası pazarda inşaat ve danışmanlık projelerini takip etmek ve gerçekleştirmek amacıyla gerçekleşen ortaklık; Japonya’da düzenlenen törenle GKMC İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. (GKMC) adıyla imza altına alındı.

yapi.com.tr
Garanti Koza'ya Japon Ortak

GKMC; ODA koordinasyonundaki JICA ve JBIC destekli altyapı projelerinde, Japon sermayeli şirketlerin Türkiye’deki fabrika yatırımlarında, kamu-özel sektör ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan PPP sağlık kampüsü ve eğitim kampüsü projelerinde, Japon teknolojisi olan depreme dayanıklı seishin ve menshin metodunun Türkiye’deki uygulamalarında aktif rol üstlenecek.

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ortaklığa ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Bu ortaklık ile; Japonya’nın inşaat sektöründe önemli şirketlerinden olan Maeda Corporation’ın teknolojisi ve Japon finansman gücü ile Garanti Koza’nın yerel ve yakın çevre uluslararası pazardaki deneyim ve bilgi birikimini birleştirdik. Bu sinerjiden en üst seviyede yararlanmayı hedefliyoruz”.

1919 yılındaki kuruluşundan başlayarak gerek Japonya gerekse Uzak Doğu ülkelerinde prestijli altyapı ve üstyapı projeleri gerçekleştiren Maeda Corporation’ın bölgesel anlamda Avrupa’ya ilk açılımının Türkiye’den olduğu belirtildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/garanti-kozaya-japon-ortak_121260.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!