Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Gayrimenkul Firmalarından Araplara "Canlı" Satış

Gayrimenkul fuarı Cityscape, İstanbul’da kapılarını açtı. Fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bugüne kadar yabancıya satış için yurtdışı fuarlarına odaklanan Türk şirketleri bu defa Araplara yerinde satış yaptı. Fuar alanında maketleri inceleyen yabancılar özel araçlarla proje alanlarına taşındı.

yapı.com.tr
Gayrimenkul Firmalarından Araplara "Canlı" Satış

Uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape ilk kez İstanbul’da yapılıyor. İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açan ve 3 gün sürecek fuara Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. 59 ülkeden 1500 yabancı yatırımcının katıldığı fuara 5 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor. 67 şirketin projelerini sergilediği fuarda sıcak satış yapılıyor. Geçen yıl yabancı 5 milyar dolarlık satış yapan Türk inşaat şirketleri bu yıl hedef büyüttü. 10 milyar dolarlık satış hedefleyen şirketler bu amaçla fuara çıkarma yaptı. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre, bugüne kadar Dubai ve Fransa’da yapılan fuarla yabancı satışını arttırmayı hedeflediklerini belirten sektör temsilcileri, “Satacağımız mal burada, yabancının buraya gelip alım yapması daha doğru” dedi.

Yaşanan terör olaylarına rağmen yabancı ilginin fazla olduğuna dikkat çeken gayrimenkel sektörü temsilcileri sıcak satış hedefliyor. Fuar alanında stantlarda bilgi alan yabancılar için kapıda özel araçlar bekletiliyor. Ön bilgiyi alan yatırımcılar bu araçla proje alanına gidiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gayrimenkul-firmalarindan-araplara-canli-satis_143860.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!