Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Güllüce: Cillop Gibi Bir İmar Kanununa İhtiyaç Var

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde bir toplantıya katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Anadolu tabiriyle cillop gibi bir imar kanununa, imar yönetmeliğine ihtiyaç var" dedi.

yapi.com.tr
1 Güllüce: Cillop Gibi Bir İmar Kanununa İhtiyaç Var

DHA'nın haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce , Yıldız Teknik Üniversitesi'nde katıldığı toplantıda yaptığı konuşmasında yeni bir imar kanununa ihtiyaç olduğunu belirtti.

İdris Güllüce, “Düşünce olarak şu anda değil ama seçim sonrasında Bakanlığımızın; şöyle imar kanununu yokmuş gibi kabul edip, imar yönetmeliğini yokmuş gibi kabul edip, sıfır kilometre, tertemiz, Anadolu tabiriyle cillop gibi bir imar kanununa, imar yönetmeliğine ihtiyaç var" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gulluce-cillop-gibi-bir-imar-kanununa-ihtiyac-var_128068.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Bakan haklı... Ülkemizin cillop gibi ( tertemiz, pürüzsüz, düz) yeni bir imar kanununa ihtiyacımız var. Doğru söze ne denir... AMMA... İşin bir de başka yönü var... İmar kanunu ihtiyacını kim karşılayacak... Bakanlık hazırlayacak, Meclis kanunu çıkaracak. Bakan ne diyor? Seçimlerden sonra... Neden? Seçimler öncesi siyasi rant sağlamak için mi? Seçimler öncesi tertemiz bir imar kanunu çıkartamayacak olanlar seçimlerden sonra çıkartabilirler mi? Zor... Nedeni rant zihniyeti... Zihniyet değişmedikçe cillop gibi yeni bir imar kanunu zor çıkar. Bahtiyar Çetinbaş-inş.müh. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!