Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

GYODER, 20’nci Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

20’inci kuruluş yılında gayrimenkul sektörünün planlı gelişimi ve kurumsallaşmasına odaklandıklarını vurgulayan GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, “Sektörümüz için 20 yıldır aynı heyecan ve kararlılıkla çalışıyoruz” dedi.

yapi.com.tr
GYODER, 20’nci Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

"GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), olarak, 20’nci kuruluş yıldönümümüzü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, şunları söyledi: “2 Ağustos 1999’dan bugüne, Türkiye gayrimenkul sektörünün planlı gelişimini ve kurumsallaşmasını sağlamak, uluslararası yatırımcılar ile sektör ilişkilerini geliştirmek, mevzuat düzenlemelerine ve sektörün önündeki sorunların giderilmesine katkıda bulunmak amacıyla çok önemli çalışmalara imza attık. Türkiye gayrimenkul sektörünün dünya ile bütünleşmesinin mümkün olduğunu gösterip, yeni bir dönemin öncülüğünü yaptık.

Gayrimenkul sektöründe çeşitli faaliyet alanlarında hizmet veren 240’ın üzerinde kurumsal üyeyi aynı çatı altında buluşturmuş GYODER olarak; geride bıraktığımız 20 yılda, millî ekonomimize, sektörümüze değer katan büyük bir aile haline geldik. Üyelerimizden aldığımız güçle, sektörümüzün gelişimi için daha büyük hedeflerin peşinde koşmaya kararlıyız. Önümüzdeki dönemde, Türkiye gayrimenkul sektörünün yüksek kalite standartlarıyla sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması, şeffaflaşması ve kurumsallaşması için mevzuat düzenlemelerinin yapılması, gayrimenkul finansmanında çeşitlilik sağlanması ve yeni iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalara öncelik vereceğiz.

Bugün gayrimenkul sektörünün tamamını kucaklayan bir yapıya sahibiz ve çatı kuruluş olmanın sorumluluğuyla, sektördeki değişim ve dönüşümün mimarı olmaya devam edeceğiz. Sektörümüzün daha güçlü ve planlı bir yapıya kavuşması için hayata geçirdiğimiz ‘Gayrimenkul Zirvesi’, ‘Gelişen Kentler Zirvesi’, ‘Anadolu Buluşmaları’, ‘GYODER Akademi’, ‘GYODER Gösterge’, ‘GYODER Çözüm Platformu’ gibi faaliyetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz.  

Gelecek nesiller için daha sağlıklı, verimli, çevre dostu projelerin ve akıllı şehirlerin hayata geçirilmesine öncülük ederek, yeni başarı hikayeleri yazacağız. Tüm bu hedefler doğrultusunda ülkemiz için değer yaratmaya devam edeceğimize ve sektörümüzü çok daha güçlü bir konuma taşıyacağımıza inancımız tamdır. Öncülük ettiğimiz gayrimenkul sektörünü birlikte bugünlere getirdik; bundan sonra da giderek artan bir heyecanla sektörümüzü el birliğiyle zirveye taşımaya kararlıyız. GYODER’in bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan değerli kurucularımıza, başkanlarımıza, üyelerimize ve çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/gyoder-20nci-kurulus-yildonumunu-kutluyor-_174759.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!