Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

GYODER’den Gayrimenkulde Yapay Zekâ Sertifika Programı

Gayrimenkul sektörünün gelişimi için eğitim ve seminerler düzenlemeye devam eden GYODER, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark iş birliği ile ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi’ eğitim programını hayata geçiriyor.

yapi.com.tr
GYODER’den Gayrimenkulde Yapay Zekâ Sertifika Programı

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Teknopark iş birliği ile başlayacak ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi’ programı, Türkiye’de bu alanda düzenlenecek ilk sertifika programı olacak. Bu yenilikçi uzaktan eğitim sertifika programına katılanlar, gayrimenkul teknolojisinde kullanılan ‘yapay zekâ’, ‘makine öğrenimi’ ve ‘veri biliminde ortaya çıkan teknolojiler’ hakkında bilgi sahibi olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından hazırlanan programın içeriği; katılımcıların, veri teknolojisi dünyasındaki gelişmeleri rahatlıkla takip etmesi ve gayrimenkul sektörünün geleceğinde rol almasına katkı sağlama hedefiyle oluşturuldu. Ayrıca, yapay zekâ ve makine öğreniminin incelenmesi ve analizi yoluyla, veri teknolojisinin gayrimenkul sektörünü nasıl yeniden tanımladığını ve PropTech şirketlerinin katılımcılara nasıl bir gelecek vaat ettiği keşfedilecek.

Katılımcılar, Türkiye’de gayrimenkul teknolojileri konusunda uzman sektör liderlerinden vaka uygulamalarını birebir dinleme fırsatı bulacak. Aynı zamanda katılımcılar eğitim sonunda çeşitli gayrimenkul teknolojisi uygulamalarını güncel veri setleri üzerinden coğrafi bilgi sistemleri, yapay zekâ, makine öğrenimi ve finansal uygulamaların gayrimenkul yatırımlarının geleceğindeki etkisini deneyimleyecekler. 

Sertifika programına kimler katılabiliyor?
Sertifika programı, üniversitelerin herhangi bir bölümünden mezun olan, başlangıç düzeyinde matematik, istatistik temeli olan tüm katılımcılar için uygun. Herhangi bir veri analizi yazılımı deneyimi olmayan katılımcılar için giriş dersinde temel veri bilimi ve veri setleri hakkında eğitim videoları paylaşılacak. Ele alınan konular, temel veri bilimi derslerinin bir uzantısını oluşturuyor. Program çok disiplinli bir alanda olup farklı disiplinlerden katılımcılara uygun. Gayrimenkul sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen ve veri bilimine ilgi duyanlar, programın tüm bölümlerine katılmaktan önemli bir kazanç elde edecek.

Sertifika programına kayıt formu ve detaylı bilgi GYODER’in web sitesinde yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gyoderden-gayrimenkulde-yapay-zeka-sertifika-programi_183483.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!