Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

HÄFELE, 2008 Yapı Fuarı'nda Son Tasarım Ürünleriyle Fark Yaratıyor




 

Mobilya, kapı donanım ve aksesuarları alanında geniş ürün yelpazesine sahip olan ve dünya çapında kaliteleri kanıtlanmış birçok markanın da Türkiye distribütörlüğünü yürüten Häfele, 30 Nisan-04 Mayıs 2008 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yapı Fuarı’nda ürün çeşidine eklediği şık tasarımlı Salice Paolo kapı kolları, DT Lite elektronik tanıma ve kilitleme sistemi ve posta kutuları ile fark yaratıyor.


Günümüzde önem kazanan, işlevsellik, estetik ve kalite kavramlarını ön planda tutarak sunduğu akılcı ürünleri ile hayatımızı kolaylaştırmaya devam eden Häfele birçok farklı ürün serisini Yapı Fuarı’ndaki 2. Salon, 2251 numaralı Häfele standında tüketicilerin beğenisine sunuyor.

 

Saraylara layık özel tasarım kapı kolları

 

İç ve dış mekanlar için vazgeçilmez aksesuarlar sunan Salice Paolo firmasının prestijli kapı kolu tasarımları, Häfele’nin sunduğu farklı malzemelerden üretilen 20 binin üzerindeki kapı kolu tasarımına eklenerek, firmanın ürün çeşidini zenginleştiriyor. Klasik ve modern tarzda 1911 yılından beri üretim çizgisini bozmadan, el işçiliği ile, özellikle pirinç ve diğer malzemelerden üretilen Salice Paolo kapı kolları serisi, görkemli tasarımlarıyla, özellikle saray, köşk, opera binaları, yalı ve konak gibi tarihin izini günümüze yansıtan nostaljik mekanların dekorasyonlarını tamamlıyor.

 

Salice Paolo kapı kollarının klasik serisi Barok stilinden Luigi XIII stiline kadar farklı tarzlarda ürünleri içeriyor. Dünya çapında birçok saray, butik otel ve köşk tarzında projelerde kullanılan bu ürün serisi mekanlara görkem ve prestij katıyor. Önde gelen endüstriyel tasarımcıların elinden çıkan modern kapı kolları serisi ise ev, otel, ofis ve restoran gibi mekanlara kattıkları yalınlıkla, üretim kaliteleri ve işlevsellikleriyle farklılık yaratıyor.

 

Projelere özel olarak da her biri aynı özende üretilebilen kapı kollarının; metal, sarı, mat sarı, antik krom gibi renk alternatiflerini Türkiye’de Häfele’nin hizmet kalitesiyle bulmak mümkün.

 

Häfele’den teknolojik posta kutuları

 

Häfele’nin sunduğu kişiye özel posta kutuları yüksek teknolojileri ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor. Ev, otel, bahçe, iş yeri gibi mekanlarda kullanabileceğiniz posta kutularının plakalarına istediğinizi yazdırıp, ışık, kamera, telefon ve  zil gibi aksesuarlarla tamamlayabiliyorsunuz. Böylece, bahçe ve güvenlik kulübesinde bulunan posta kutularından zilinize bastıklarında veya sizi aradıklarında, kameradan görüntülü olarak iletişime geçilebiliyor ve postanızın geldiğinden haberdar olabiliyorsunuz.

 

Häfele’nin sunduğu modüler posta kutuları tasarım ve işlevselliğinin yanı sıra, arkadan kilitli mekanizması ve bina içerisinden erişim özelliği ile postalara başkalarının ulaşmasını engelleyen güvenlik özelliği ile de dikkat çekiyor. Ayaklı veya duvara monte olarak, istenilen ölçülerde paslanmaz çelikten üretilen posta kutularının iç ve dış mekana uygun farklı modelleri mevcut.

 

Häfele’den temassız kilitleme sistemi: Dialock DT Lite

 

Temas gerektirmeyen bir elektronik tanıma ve kilitleme sistemi olan Dialock DT Lite özellikle otel ve konutlarda sunduğu esnek uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Güvenliğin kontrol altında tutulması gereken binalarda, örneğin personel ve ziyaretçi girişlerini gözlemleme ve her kullanıcıya farklı yetki verebilme imkanı sunan bu sistem güvenli ve kullanışlı bir uygulama sunuyor. Otellerde otel odasından içerideki kasaya, spor tesislerinden kapalı otoparklara kadar farklı yerlere giriş ve kontrol sağlayan DT Lite, otel müşterilerine olduğu kadar yönetime de kolaylık sağlıyor.

 

Son yıllarda teknolojik gelişmelere bağlı olarak, özellikle otellerde, konutlarda, sosyal tesislerde ve şirketlerde elektronik kilitleme sistemlerinin yaygınlaşması sonucunda, metal anahtarlar ve manyetik kartların yerini  temassız sistemler alıyor. Dialock DT Lite’ ta kullanılan transponder teknolojisi sayesinde, manyetik kartlar ve çip kartlardan farklı olarak, herhangi bir güç beslemesi ve temas gerektirmeden kapılar açılıp kapanabiliyor. Sistemin temassız çalışması bakım gerekliliğini azaltıyor ve kilidin yıpranmasını engelliyor.

 

Kurulumu son derece basit olan Dialock DT Lite’ın programı aynı zamanda farklı uygulamaları içermesi için rahatlıkla genişletilebiliyor. İçerisinde bulunan pillerin 10.000 açılıma kadar dayanıklı olması, metal ve ahşap kapılarda kullanım imkanı, doğru kullanılmadığında ya da kapı açık kaldığında devreye giren uyarı alarmı DT Lite’ın diğer özellikleri arasında. Ekonomik olmasıyla da dikkat çeken bu tanıma ve kilitleme sistemi otel ve konut projelerinize, sunduğu esneklik ve kullanım kolaylığıyla artı değer katıyor.

 

85 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudullu’da bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan bayi ağıyla iş ortaklarına daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 bin farklı üründen oluşan geniş ürün yelpazesi ile iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/hafele-2008-yapi-fuarinda-son-tasarim-urunleriyle-fark-yaratiyor_95752.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!