Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Halı ve Zemin Kaplamalarına Dair Her Şey DOMOTEX'teydi

11-14 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen, halı ve zemin kaplamaları ticari fuarı DOMOTEX, sektörün uluslararası trendlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

yapi.com.tr
Halı ve Zemin Kaplamalarına Dair Her Şey DOMOTEX'teydi

Sektörde iş, yenilik ve trendler için önemli merkez olan halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX Hannover'de, 60'tan fazla ülkeden 1.400'den fazla katılımcı buluştu. Tüm DOMOTEX katılımcılarının yaklaşık %70'i yurtdışından geldi. Rakamlar ayrıca mimarlar, iç mimarlar ve iş profesyonelleri tarafından katılımda bir artış olduğunu ortaya koydu.

Türkiye ise, toplam 23.506 metrekare alanda 169 firmayla şimdiye kadarki en büyük katılımını gerçekleştirdi ve aynı zamanda 10. kez Domotex'te en büyük katılımı sağlayan ülke oldu. Makina halısı, el halısı, duvardan duvara halı, iplik, paspas, parke ve laminat ürünleriyle fuara katılan Türk firmalarının birbirinden şık standları ve ürünleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

29 senedir DOMOTEX'te başarılı bir şekilde milli katılım organizasyonunu yürüten İHİB (İstanbul Halı İhracatçıları Birliği); bu yıl da el halısı sektöründe Türk pavilyonunu düzenledi. Domotex Turkey fuarının destekçilerinden Gaziantep Ticaret Odası ise fuarda yer alan standıyla, 27-30 Nisan 2019 tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleşecek olan Domotex Turkey fuarının tanıtımını gerçekleştirdi. Öte yandan Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği de fuarda yer aldı.

DOMOTEX Hannover 2019’da Bu Yılki Yenilikler
DOMOTEX Hannover 2019 kapsamında düzenlenen ve tüm yönleriyle ana tema CREATE’N’CONNECT’e odaklanan Framing Trends, etkinliğin en yaratıcı ve dikkat çeken merkezi oldu. "Framing Trends" alanında Türkiye'den de Stefany Home&Living, bu alanda sunum yapma hakkına sahip olan firmalardan biri olarak fuar süresince ilgi gördü.

Tüm dünyadan fuarı ziyarete gelen önemli sektör temsilcileri, satınalmacılar, iç mimarlar, distribütörler, DOMOTEX Hannover 2019'da dört gün boyunca, halı ve zemin kaplamaları alanında başka bir dünyaya adım attılar. 2019 yılı trendlerinin yanısıra 2020 halı ve zemin kaplamaları yönünde ipuçlarının da yer aldığı fuarda, klasik parçalardan, yaratıcı ve farklı tasarımlara halı ve zemin kaplamalarına yönelik tüm bileşenler ilgi gördü.

Ziyaretçiler, önemli iş bağlantıları kurabilme fırsatının yanısıra her türlü zemin ihtiyacına uygun kişiselleştirilmiş ürünlerden, sürdürebilir doğal malzemelerden faydalanarak oluşturulan halı ve zemin kaplamaları ürünlerinin oluşturulmasına, geleneksel zemin kaplamalarının en son teknolojik yeniliklerle oluşturulmasından, eskitilmiş görünüm ve geometrik desenli halılara, klasik tasarımlardan, otantik doğu ezgilerine, Anadolu'nun eşsiz tasarımlarından, geleneksel zemin kaplamalarına, ödüllü halı tasarımlarından, yenilikçi, zamandan tasarruf sağlayan, montaj dostu zemin kaplama uygulamalarını bir arada görebildiler.

Dünya'da DOMOTEX
DOMOTEX USA: 28 Şubat - 2 Mart 2019, Atlanta, Georgia, ABD

DOMOTEX asia/CHINAFLOOR: 26 - 28 Mart 2019, Şanghay, Çin

DOMOTEX Turkey: 27 - 30 Nisan 2019, Gaziantep, Türkiye

DOMOTEX Mexico: 15 - 19 Ekim 2019, Mexico City, Meksika

DOMOTEX: 10 - 13 Ocak 2020, Hannover, Almanya

http://www.yapi.com.tr/haberler/hali-ve-zemin-kaplamalarina-dair-her-sey-domotexteydi_170292.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!