Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Hilti Türkiye & Orta Asya Genel Müdürlük Görevine Mehmet Kalay Atandı

1941 yılından bu yana dünya çapında 120’den fazla ülkede çalışan ve sayıları 20 bini bulan personeli ile inşaat sektörüne hizmet veren Hilti’de Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürlük görevine Mehmet Kalay atandı.

yapi.com.tr
Hilti Türkiye & Orta Asya Genel Müdürlük Görevine Mehmet Kalay Atandı

Merkez ofisi İstanbul’da bulunan ve İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana Bölge Müdürlükleri’nde görev yapan 150’nin üzerinde çalışanı ile önceden Güney Avrupa yönetim birimine bağlı olan Hilti Türkiye, son yıllarda göstermiş olduğu gelişimle 11 ülkenin bağlı olduğu bir bölge konumuna yükseldi.

Hitli Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürlük görevini üstlenen Mehmet Kalay Makina Mühendisliği lisans öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde, yüksek lisans öğrenimini Boğaziçi Üniversitesinde tamamladıktan sonra, İşletme Yüksek Lisans (MBA) öğrenimini de ABD’de Carnegie Mellon Üniversitesi’nde yaptı. Kariyerine Beko Elektronik’te Proje Mühendisi olarak başlayan Mehmet Kalay daha sonra ABD’de PRTM danışmanlık şirketinde Proje Liderliği, ABD ve İngiltere’de Parametric Technologies şirketinde Yönetim Danışmanlığı Genel Müdürlüğü ve İsveçte’de Tetrapak şirketinde önce Gelişim Merkezi Direktörlüğü ardından Türkiye & Kafkasya Bölgesi Teknik Servis Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Kalay, Şubat 2013 tarihi itibari ile Hilti Türkiye & Orta Asya Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hilti-turkiye--orta-asya-genel-mudurluk-gorevine-mehmet-kalay-atandi_107974.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!