Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İhracatta İlk 1000’deki Yükselişini Sürdürüyor

Yurtbay Seramik, en fazla ihracat yapan ilk bin firma arasındaki yükselişini sürdürüyor. Devler ligi olarak bilinen TİM’in “2013 Yılı İlk 1.000 İhracatçı Raporu”na göre 2012 yılına kıyasla 41 sıra yükseliş göstererek, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

yapi.com.tr
İhracatta İlk 1000’deki Yükselişini Sürdürüyor

TİM’in her sene geleneksel olarak düzenlediği “İlk 1.000 İhracatçı Raporu”na göre 2012 yılında listede 551. sırada yer alan Yurtbay Seramik, 2013 yılında 41 basamaklık bir yükselişle 510. oldu. İller ve sektörel bazda yapılan araştırmayla şirketlerin 2013 yılı ihracat performanslarına göre hazırlanan listede, Eskişehir'de faaliyet gösteren on firma, ilk bin ihracatçı arasına girerek Eskişehir’in gururu oldu. Yurtbay Seramik de Eskişehir firmaları arasındaki yerini aldı. Açıklanan verilere göre geçen yıl 152 milyar dolarlık ihracatın yüzde 59`luk kısmı olan 90 milyar doları ilk bin firma gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik, sektöre yenilik ve farklılık getirecek uygulamaları ile Türkiye'de ulaştığı pazar payını ve dünyanın birçok yerindeki ihracat noktasını artırmayı hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ihracatta-ilk-1000deki-yukselisini-surduruyor_121400.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!