Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnadı 1 Milyar $ Ediyor

İbrahim Cevahir'in, İstanbul Şişli'deki alışveriş merkezi için 1 milyar dolarda diretmesi, yatırımcıların kesenin ağzını açmasına neden oldu.

Vatan Gazetesi
İnadı 1 Milyar $ Ediyor

b>Cevahir'i 1 milyar dolardan aşağı satmam' dedi, Amerikalılar fiyatı 900 milyon dolara çekti. İbrahim Cevahir'in, İstanbul Şişli'deki alışveriş merkezi için 1 milyar dolarda diretmesi, yatırımcıların kesenin ağzını açmasına neden oldu. "Alışveriş merkezi ingilizlere satıldı" söylentilerine açıklık getiren ibrahim Cevahir, "Henüz imza atmadım. Gözüm körolsun bugün (dün) Amerikalılar buradaydı, 900 milyon dolar teklif etti. Yarın sabah biri gelsin 910 milyon dolar versin, ona satarım" diye konuştu.

Başbakan'a söz verdi
Alıcı sayısının çok olduğunu ve teklifleri değerlendirdiğini belirten Cevahir, "Ben imzayı atana kadar hiçbir şeyin geçerliliği yok" dedi. "Başbakan'a söz verdim, o yüzden satıyorum, yoksa satmazdım" diye konuşan Cevahir, şöyle devam etti: "Sayın Başbakan bana, 'Burada 4.500 kişi istihdam ediliyor. Satıldığında, gelen parayla yeni alan yaratıp 10 bin kişiyi istihdam edersiniz. Değerini bulduğunda satın' dediği için, bu vebale uyuyorum. Yoksa sabahtan 1 lira fazla kim verirse, yanımda o kalır. İmzayı atana kadar konuştuklarımız geçerli değil."

Önemli olan Büyükşehir Belediyesi ile kendi menfaatlerinin olduğunu söyleyen Cevahir, "İmza atmakla da iş bitmiyor. Devir işlemleri var. Bu işin sonuçlanması Eylül ayını bulur. Tabii önemli olan fiyatta mutabık kalmamız. Kamu kuruluşları için kâr o kadar öncelikli değil. Ama ben işadamıyım, akşamdan sabaha bakıyorum, durumum ne diye" şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/inadi-1-milyar--ediyor_47200.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!