Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İş Bankası, İzmir-Aydın Otoyolu İçin Hazine'ye 50 Milyon Dolar Kredi Açtı.

Türkiye İş Bankası, Hazine Müsteşarlığı'na otoyol projesinin finansmanında kullanılmak üzere 50 milyon dolar kredi sağladı. Türkiye İş Bankas

Dünya



b>Türkiye İş Bankası, Hazine Müsteşarlığı'na otoyol projesinin finansmanında kullanılmak üzere 50 milyon dolar kredi sağladı.
Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın Bahreyn Şubesi ile İşbank GMBH'nin "düzenleyici bankalar" olarak liderlik ettikleri konsorsiyum, İzmir-Aydın Otoyolu Projesi için Türkiye Cumhuriyeti Hazine Müsteşarlığı'na 50 milyon dolarlık finansman desteği sağladı. Kredide Türkiye İş Bankası A.Ş. Bahreyn Şubesi'nin katılım payı 49 milyon dolar oldu. 20 Ağustos'ta imzalanan sözleşmeye göre, 5 yıl vadeli kredinin geri ödemesi imza tarihinden 24 ay sonra başlayacak ve ödemeler 7 eşit taksitte yapılacak. İzmir-Aydın Otoyolu'nun çevre yollarının inşasını Kutlutaş-Dillingham Adi Ortaklığı gerçekleştirecek. Türkiye İş Bankası geçtiğimiz Haziran ayında da, ABN Amro Bank N.V ile "düzenleyici bankalar" olarak bir başka konsorsiyuma liderlik etmiş ve Toprakkale-İskenderun Otoyolu Projesi için Türkiye Cumhuriyeti Hazine Müsteşarlığı'nın 40 milyon dolarlık finansmanına katılmıştı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/is-bankasi-izmir-aydin-otoyolu-icin-hazineye-50-milyon-dolar-kredi-acti-_1501.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!