Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İş GYO ve Nef’in İnistanbul Gala'sı Satışa Çıktı

İş GYO ve Nef’in ilk projesi olan ve Topkapı’da hayat bulacak İnistanbul Gala projesi, 1+1’den 4+1’e kadar değişen 788 üniteden oluşuyor. Ön talep döneminde 7.000’den fazla başvuru aldığı söylenen İnistanbul Gala’nın, 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor. Projede şu ana kadar 618 ünite satıldı.

yapi.com.tr
İş GYO ve Nef’in İnistanbul Gala'sı Satışa Çıktı

İş GYO ve Nef’in şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. Ön talep döneminde 7.000’den fazla başvuru alan proje; İstanbul Topkapı’da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerine 470 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçecek projelerin ilki.

Turgay Tanes: Sanayinin egemen olduğu bir alanı şehir yaşamına dahil edeceğiz

İnistanbul Gala tanıtım toplantısında sektörün iki büyük firması olarak çok önemli bir birlikteliğe imza attıklarını söyleyen İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, projenin inşa edileceği arazinin geçmişte sanayinin egemen olduğu bir alan olduğunu anımsattı. İş GYO ve Nef olarak bu araziyi yenilikçi dokuların ağırlıkta olduğu bir projeyle şehir yaşamına dahil edeceklerini vurgulayan Tanes, "Projemizin titizlikle hazırlanan master-plan’ı, ulaşım, altyapı ve üstyapı gibi kavramlara dair tepeden tırnağa tüm ayrıntıları içeriyor" şeklinde konuştu.

Erden Timur: İnistanbul Gala son dönemin değerli yatırımlarından biri olarak farklılaşacak

"İnistanbul Gala, gelecekte Topkapı’da gerçekleştireceğimiz projelerimizin de portresini şimdiden çizecek ve son dönemin değerli yatırımlarından biri olarak farklılaşacak" diyen Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur da, küçük bir şehir boyutuna sahip İnistanbul Gala ile ailelerin, öğrencilerin ve profesyonellerin sunacakları esnek ödeme planı ile hayal ettikleri yaşam alanına kavuşacaklarını söyledi.

Mimari tasarımı Perkins+Will’in

35 bine yakın işletmenin yer aldığı, günde ortalama 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği bir bölgede yapılacak olan İnistanbul Gala, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta inşa edilecek. Mimari tasarımını Perkins+Will’in üstlendiği İnistanbul Gala, tüm alt ve üstyapı ayrıntılarının yer aldığı master-plan’ıyla da öne çıkma iddiasında. Projenin ortak alanları ve daire içleri ise Autoban tarafından, Foldhome üniteleri de Coca Cola, Starbucks, Sony, Samsung, Bentley gibi markalar için çalışan ünlü endüstriyel tasarımcılar tarafından tasarlandı.

İnistanbul Gala, 4 blok dahilinde toplamda 788 üniteyi içerisinde barındıracak. İnistanbul Gala 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daireleri içinde bulunduruyor. İnistanbul Gala projesinde fiyatlar 320 bin TL’den başlarken; yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 TL’den başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor.

İnistanbul, Nef tarafından birçok projede uygulanan Foldhome konseptine de ev sahipliği yapıyor. Foldhome sisteminde daire sakinleri, müzik odası, fitness salonu, oyun odası, sinema odası gibi kişiye özel 24 farklı kullanım alanını sabit aidat ödemeden, yalnızca kullanılan zaman kadar bir ücret ödeyerek kullanabiliyorlar.

Proje Künyesi:

Arsa Alanı: 25.564m2
Toplam Peyzaj Alanı: 20.764 m2
Blok Adedi: 4 (A-B-C-D)
Ünite Adedi: 788
Konsept Mimari: Pekins + Will
İç Tasarım: Autoban

http://www.yapi.com.tr/haberler/is-gyo-ve-nefin-inistanbul-galasi-satisa-cikti_131252.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!