Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir'in İkiz Kulelerinin Yapımına Başlandı

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Folkart Towers projesi kapsamında ikiz kulelerin yapımına başlandığı bildirildi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projenin tanıtım toplantısında, tamamlandığında 200 metre yükseklikte 40'ar katlı iki kuleden oluşacak Folkart Towers'ın İzmir'in en yüksek, Avrupa'nın 5. yüksek ikiz kuleleri olacağını ifade

yapi.com.tr / AA
İzmir'in İkiz Kulelerinin Yapımına Başlandı

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Folkart Towers projesi kapsamında ikiz kulelerin yapımına başlandığı bildirildi. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, projenin tanıtım toplantısında, tamamlandığında 200 metre yükseklikte 40'ar katlı iki kuleden oluşacak Folkart Towers'ın İzmir'in en yüksek, Avrupa'nın 5. yüksek ikiz kuleleri olacağını ifade etti.

Mesut Sancak, 150 milyon dolarlık yatırımla 30 ayda tamamlanması planlanan projenin Bayraklı bölgesinde yaşamı yeniden şekillendireceğini, bu projeyi hayata geçirmekten gurur duyduklarını belirtti.

Bayraklı'nın, birçok gökdelenin yer alacağı mükemmel bir çehreye kavuşacağını kaydeden Sancak, projeyle iş ve ev hayatını bir araya getirmek istediklerini anlattı. Sancak, Folkart Towers'ın gelişmiş teknolojiyle inşa edileceğini, projenin en güzel yönlerinden birinin de eşsiz körfez manzarası olduğunu söyledi.

Binaların 8 ve 18. katları arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde balkonlu rezidanslar bulunacağını dile getiren Sancak, ofis katlarında ise 65 metrekareden bin 150 metrekareye kadar farklı büyüklüklerin satışa sunulacağını, metrekare fiyatlarının ise her iki grupta da ortalama 2 bin 500 dolar olacağını açıkladı.

Sancak, proje ile İzmir'de planlı, sürdürülebilir kentleşmenin ilk adımını attıklarını dile getirerek, ''Bugünden sonra burada proje gerçekleştirecek diğer firmalar Folkart Towers'ı örnek alarak hazırlık yapacaklar. Dilerim İzmir'e bundan sonra yapılacak tüm projeler Folkart Towers'ı geçmeyi amaçlar. Bu projeyi Folkart Yapı'nın İzmir'e bir teşekkürü olarak görebilirsiniz, çünkü bizce İzmir'de hayat buna değer'' diye konuştu.

Kulelerde, alışveriş alanları, spor kompleksleri, rezidans ve ofis katları yer alıyor.

ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/izmirin-ikiz-kulelerinin-yapimina-baslandi_87525.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!