Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İzocam Ar-Ge Stratejileriyle Yeni Hedeflerine Hazır

2017 yılının son 3 çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %30’a yakın bir ciro artışı gerçekleştiren İzocam, önümüzdeki 5 yıl içinde 100 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor.

yapi.com.tr
İzocam Ar-Ge Stratejileriyle Yeni Hedeflerine Hazır

İzocam, 2017 yılının son 3 çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %30’a yakın bir ciro artışı gerçekleştirdi.2017 sonuçlarını değerlendiren İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe, önümüzdeki dönem ile ilgili hedefleri5 yıl içinde 100 milyon dolar tutarında yatırım olarak açıkladı. İzocam’ın bu yıl 18.’sini düzenlediği Uluslararası Bayi Toplantısının mottosu ise “Kalkış İçin Hazırız” olarak belirlendi. Toplantıda,İzocam’ın sahip olduğu potansiyele ulaşmak üzere bayilerinin ve çalışanlarının hazır olduğu vurgulandı.

8-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen 18. Uluslararası Bayi Toplantısı , MCT CEO’su Tanyer Sönmezer’in Mega Trendler sunumu ile başladı ve ekonomiden bilgi teknolojilerine, yaşamın her alanındaki mega trendlere dikkat çekildi. İzocam Yönetim Kurulu Başkanı François-XavierMoserise yaptığı konuşmada Türkiye’deki yalıtım pazarının potansiyelinin çok yüksek olduğunu, İzocam’ın da bu potansiyeli en iyi şekilde gerçekleştireceklerine inandıklarını vurguladı.

Dünyadaki ve Türkiye’deki trendleri değerlendiren İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe ise konuşmasında, pazarlamanın değişen dünyasından, yeni hedef kitlelerden ve yeni pazarlama modellerinden söz ederek, Türkiye’deki yalıtım sektörünün uzun vadede sadece kentsel dönüşüm ekseninde değil, renovasyongibi diğer alanlarda da gelişeceğinin altını çizdi. Gökçe, sektörün katma değeri yüksek ürün ve uygulamalara ihtiyacının olduğunu belirtti. 

Yılın son 3 çeyreğinde ciro artışı %30
2017 yılının ilk 3 ayında fabrikalardaki revizyon çalışmasının ardından yılın son 3 çeyreğinde; bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %30’a yakın bir ciro artışı gerçekleştirdiklerini belirten ve bu başarıdaki katkılarından dolayı bayilere teşekkür eden Gökçe, yeni hedeflerle ilgili şunları söyledi; “5 sene içinde 100 milyon dolar tutarında yatırım yapmayı planlıyoruz.Yeni organizasyon yapımız, Ar-Ge stratejimiz ve planlarımızla yeni hedeflerimize hazırız. Başarının kendisi kadar, sürekliliğinin de son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Bunu da ancak yeni inovasyonlarakolayca uyum sağlayarak gerçekleştirebiliriz. Yalıtım sektöründe yeni trendleri öngörebilmeli ve enerji tüketimi düşük binalar, multikonfor binalar gibi yeni eğilimlere ağırlık vermeliyiz.”

Satış şampiyonlarına  ödül
RegnumCarya,9 Şubat akşamı Gala Gecesi Ödül Töreni ve Gala Yemeği’ne ev sahipliği yaptı. 2017 yılının satış şampiyonlarına 8 farklı kategoride ödül verildi. Bayiler ödüllerini İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe, İzocam Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samir Kasem, Saint-Gobain Delegasyonu Türkiye Direktörü Arif Nuri Bulut ve İzocam direktörlerinden aldılar.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/izocam-ar-ge-stratejileriyle-yeni-hedeflerine-hazir_163349.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!