Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı

Kaleseramik Yeni Ürünlerini UNICERA’da Tanıtacak

Bu yıl 60. yılını kutlayan Kaleseramik, 8-12 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan UNICERA Fuarı’na Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres’in yeni serileriyle katılıyor.

yapi.com.tr
Kaleseramik Yeni Ürünlerini UNICERA’da Tanıtacak

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres’in yeni serileriyle katılıyor. 8-12 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan UNICERA’da, yeni ürünler alternatif kullanım alanlarından örneklerle sunulacak. Kaleseramik’in, Avrupa’da ilk 3, dünyada ise ilk 12 dev firmadan biri olduğunu vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan, “İleri teknoloji ile ürettiğimiz farklı renk ve ebatlardaki karolarımızla birlikte; vitrifiye ürün ailesi, banyo mobilyaları, armatür ve duş sistemlerine kadar geniş bir ürün grubu ile bu yıl da çok iddialıyız. Prestijli markalarımızın yenilikçi ürünleriyle mekanlara yeni bir soluk getiriyoruz” diye konuştu.

KaleKale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan
Bakteri oluşumunu önleyen SmartHijyen özelliği
Kaleseramik’in UNICERA’da katılımcılara sunacağı en önemli yeniliklerden birinin SmartHijyen olduğunu vurgulayan H. Derya Ercan, “Konutlardan işyerlerine, restoranlardan otellere, spor salonlarından alışveriş merkezlerine kadar birçok ortak yaşam alanında kullanılan klozet, lavabo, pisuvar, klozet kapakları gibi tüm vitrifiye ürünlerini, artık Kale SmartHijyen özelliğiyle sunuyoruz. Sektörde önemli bir yenilik olan SmartHijyen özelliğinin, bağımsız laboratuvarlarda yapılan testlerde yeni bakterilerin oluşumunu engellediği ve var olan bakterilerin hücre yapısını bozarak yok ettiği kanıtlandı. SmartHijyen ürünlerimizde kullandığımız özel ‘sır’ın içinde bulunan nano boyuttaki gümüş iyonlar, bakterilerin hücre yapısını bozuyor, mevcut bakterileri yok ediyor ve yeni bakterilerin oluşmasını da önlüyor. SmartHijyen, Kale Banyo’nun hayata geçirdiği tüm vitrifiye ürünlerinin kullanım ömrü süresince antibakteriyel özelliğini ilk günkü gibi koruyor” dedi.

Büyük ebatlı karo üretimi için yeni yatırımlar

Kaleseramik’in büyük ebatlı karo üretimi için yeni fabrika yatırımları yaptığına dikkat çeken H. Derya Ercan, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Temmuz 2016’da Kaleseramik’in yeni granit fabrikasının açılışının yapıldığı törende, ikinci Sinterflex fabrikasının da temeli atıldı. Yepyeni bir teknolojiyle yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan, yıllık 7 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip granit fabrikamız ile ürün gamımız daha da zenginleşti. Büyük ebatlı karo üretiminin daha da önem kazandığı günümüzde, tüketiciye en çok ürün seçeneği sunan firma yine Kaleseramik oldu.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/kaleseramik-yeni-urunlerini-unicerada-tanitacak_155937.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!