Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Kalite Detaylarda Görülür"

1979 yılından beri proje, inşaat ve taahhüt işlerinde İzmir’de faaliyet gösteren Sabri Sevenoğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2003 yılından bu yana PVC sektöründe WINSA Yetkili Üretici Bayisi olarak PENSEV Sevenoğlu PVC Kapı ve Pencere Sistemleri San. Tic. ve Ltd. Şti. adı altında hizmet veriyor. Bu sene 3. defa Yapı Fuarı İzmir’e katılan

yapi.com.tr
"Kalite Detaylarda Görülür"

1979 yılından beri proje, inşaat ve taahhüt işlerinde İzmir’de faaliyet gösteren Sabri Sevenoğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2003 yılından bu yana PVC sektöründe WINSA Yetkili Üretici Bayisi olarak PENSEV Sevenoğlu PVC Kapı ve Pencere Sistemleri San. Tic. ve Ltd. Şti. adı altında hizmet veriyor. Bu sene 3. defa Yapı Fuarı İzmir’e katılan firmanın kurucusu İnşaat Mühendisi Sabri Sevenoğlu ile www.yapi.com.tr için bir röportaj gerçekleştirme şansımız oldu.

Winsa’nın profil olarak, sektörün en kaliteli ürünlerinden biri olduğuna dikkat çeken Sevenoğlu, WINSA’nın üretici bayisi olduklarını belirterek 2011 itibariyle alüminyum konusunda da hizmet vermeye karar verdiklerini ifade etti.

Fuar kapsamında WINSA’nın bir ürünü olan 'Hebeschibe Sürme Sistemleri' (kaldırmalı sürme) tanıttıklarını anlatan Sevenoğlu, söz konusu sistemin izolasyon anlamında hiçbir sıkıntısı olmadığını aktardı. Bu kapsamda hem geniş hem de yüksek açıklıklara büyük bir rahatlıkla uygulayabildiklerini ifade eden Sevenoğlu, "6.5 metreye kadar açıklıklara çok rahat uygulayabiliyoruz. Ayrıca ısı kaybı ve sürme sistemlerin bilinen dezavantajları söz konusu değil. Sürme olmasına rağmen temelde kaldırmalı bir sistem ve bu da büyük bir avantaj sağlıyor" dedi.



Fuar kapsamında 3 tip sürmeli sistem sergilediklerini belirten Sevenoğlu bunların; Serbest Sürme Sistem, Paralel Sürme Sistem ve Hebeschibe Sürme Sistemleri olduğunu anlattı. Hebeschibe Sürme Sistemleri’nin büyük ilgi gördüğünü söyleyen Sevenoğlu, "Çünkü mimarların PVC’de bulamadıkları bir sistemi sunuyoruz. PVC sektöründe bu ürünümüzün mimarlara çözüm ortağı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Firma olarak insan sağlığı ve kaliteye çok önem verdiklerine değinen Sevenoğlu, kalitenin detaylarda görüleceğini, kaliteden ödün vermemeye çok dikkat ettiklerini söyledi. "Müşteri nasıl olsa görmez, anlamaz" düşüncesinin bazen ön plana çıktığını ama bu tip düşüncelerin ileride problem yaratacağına vurgu yapan Sevenoğlu, "Görünmeyen kısımlardaki kalite, detay çözümler çok önemlidir" dedi.

Servis hizmetinin de en iyi şekilde verilmesi gerektiğini, firmaların ulaşabilecekleri noktalarda hizmet vermelerinin önemli bir gereklilik olduğunu belirten Sevenoğlu, firma olarak Ege bölgesinde aktif çalıştıklarını, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Afyon ve Balıkesir’de etkin olduklarını söyledi.

Türkiye’deki ekonomik krize rağmen yüzde otuz büyümenin çok büyük başarı olduğunu vurgulayan Sevenoğlu, "İzmir’in artık bir cazibe merkezi olduğunu herkes bilmeli ve bu nedenle İzmir’in firmaları, İzmir’e özen göstermeli" diyerek sözlerini noktaladı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kalite-detaylarda-gorulur_89561.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!