Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Kaliteli Konut Projeleri Çevresine Değer Katıyor"

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

yapı.com.tr
"Kaliteli Konut Projeleri Çevresine Değer Katıyor"

Birbiri ardına inşa edilen konut projeleri, kentlerin büyümesine önemli katkı sağlıyor. Yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlayan konut projeleri, inşa edildikleri bölgelerin değerini artırarak, yatırımcının da dikkatini çekiyor.

Uran Holding bünyesindeki Uransan AŞ’nin Ankara’da hayata geçirdiği Urankent'in de çevresinin değerini yükselttiğini ifade eden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, inşa ettikleri projeler sayesinde semtin adının “Urankent” olarak olarak anıldığını söyledi. Bölgenin oldukça bakir olduğunu kaydeden Çelik, bölgenin şu an değerini katlayarak artırdığını bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na en yakın konut projelerinin bulunduğu bölgenin konumu itibariyle ev almak isteyenlerin olduğu kadar yatırımcının da dikkatini çektiğini vurgulayan Çelik, “Anadolu Bulvarı Protokol Caddesi üzerindeki bölgede ilk projemiz Urankent 1. Etap Konutları inşa etmemizin ardından bölge hareketlenmeye başladı. Daha sonra sırayla Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus projelerimizi tamamlarken, 6’ncı projemiz Queen Park’la bölge de ciddi anlamda büyümeye başladı. Tamamlandığında Avrupa’nın en büyük tema parkı olacak Ankapark’a komşu semtimiz, aynı zamanda Ankara’nın en büyük AVM’lerinden birine de yürüme mesafesinde. İş merkezleri ve büyük otellerin de tercih ettiği bölgedeki canlılığın önümüzdeki dönemde de devam edeceğini öngörüyoruz” dedi.


Çelik, Uransan projeleri sonrası 1 kilometre yarıçapında bir alanda arsa değerinin de 5 kata yakın artış gösterdiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Yaklaşık 20 yıldan bu yana proje ürettiğimiz bölgenin yakınındaki arsalar da ciddi değer kazandı. Anadolu Bulvarı’nın açılmasıyla ulaşımı oldukça kolaylaşan bölge yatırımcıya da kazanç sağlıyor. Uransan olarak böylesine önemli bir bölgeyi Ankara’ya kazandırdığımız, semtin gelişmesine öncü olduğumuz için oldukça gururluyuz. Urankent’teki projelerimizi sürdürmeye de devam edeceğiz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/kaliteli-konut-projeleri-cevresine-deger-katiyor_132963.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!