Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kanal İstanbul’a Talip Olan Şirket Hayal Ürünü Çıktı

ABD’li ‘finans devi’ Money Maker Management’ın Kanal İstanbul’a talip olduğu haberinde bahsedilen şirketin hayal ürünü olduğu ortaya çıktı.

yapi.com.tr
Kanal İstanbul’a Talip Olan Şirket Hayal Ürünü Çıktı

20 Ocak 2020 tarihinde Aysel Yücel imzasıyla Dünya Gazetesi’nde yayımlanan “ABD’li finans devi Kanal İstanbul’a talip” başlıklı haber birçok medya kuruluşu tarafından Kanal’ın finansman sorununun olmadığı vurgulanarak verildi. Öte yandan haberde adı geçen Money Maker Management (MMM) adlı şirket ABD’nin en büyük 7’nci fon şirketi olarak tanıtıldı.

Şirket ABD menşeli bile değil
BirGün’de yer alan habere göre; işin iç yüzü, anlatılandan farklı çıktı. Haberde şirket ABD’nin en büyük 7’nci fon şirketi olarak tanıtılsa da şirket ABD’li bile değil. Bir şirket var ancak bu şirket Lübnan merkezli. Şirketin internet sitesinde orijinal fotoğraflar yerine depo fotoğrafları kullanılmış. CEO ve yönetim kurulu başkanının e-mail adreslerinin kurumsal bir hesabı dahi bulunmuyor. ABD’nin en büyük 7’nci fon şirketi denen şirketin yöneticilerinin e-mail adresleri gmail ya da hotmail uzantılı. Şirketin sitesinde daha önce hangi projeyi fonladığı dahi açıklanmış değil. Röportajda Rashkidi İzmir’de bir inşaat projesini fonladıklarını ancak gizlilik sözleşmesi gereği projeyi söyleyemeyeceklerini açıklıyor. Başka bir ifadeyle MMM’nin daha önce fonladığı ve duyurduğu tek bir proje bile bulunmuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kanal-istanbula-talip-olan-sirket-hayal-urunu-cikti_177209.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!