Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı

Kaynak'tan Üsküdar Şemsi Paşa Camisi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Kaynak;"Üsküdar Şemsi Paşa Camisi, Mimar Sinan'ın eseridir. Orada Büyükşehir Belediyemizin sahilde bir dolgu çalışması dolayısıyla yer yer çatlaklar oluşmuş. Vakıflar Genel Müdürlüğümüz oradaki restorasyon çalışmalarını tamamlamış ve ibadete açmıştı. Denizdeki çalışma ana yapıya hasar verdiği için durdurulmuştur."

yapi.com.tr
Kaynak'tan Üsküdar Şemsi Paşa Camisi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) 2017 Mezuniyet töreninde konuştu.

Üsküdar Şemsi Paşa Camisi önünde yapılan çalışmalar

DHA'nın haberine göre, Başbakan Yardımcısı Kaynak konuşmasının devamında, Üsküdar Şemsi Paşa Camisi önünde yapılan çalışma hakkında değerlendirmelerde bulundu. Konunun birkaç gündür ülke gündeminde olduğunu belirten Kaynak, şunları söyledi: Üsküdar Şemsi Paşa Camisi, Mimar Sinan'ın eseridir. Orada Büyükşehir Belediyemizin sahilde bir dolgu çalışması dolayısıyla yer yer çatlaklar oluşmuş. Vakıflar Genel Müdürlüğümüz oradaki restorasyon çalışmalarını tamamlamış ve ibadete açmıştı. Vakıflar Genel Müdürümüzün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız nezdinden çalışmalarıyla denizdeki çalışma ana yapıya hasar verdiği için durdurulmuştur. Gösterdiği bu hassasiyet için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Beye, Vakıflar Genel Müdürümüz Adnan Ertem Bey'e teşekkür ediyorum."

http://www.yapi.com.tr/haberler/kaynaktan-uskudar-semsi-pasa-camisi-aciklamasi_159923.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!