Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kıyı Denetimleri Otel Yöneticilerini Tedirgin Ediyor

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının talimatıyla başlatılan kıyı denetimlerinin turizm temsilcilerini tedirgin ettiğini söyledi.

yapi.com.tr / AA
Kıyı Denetimleri Otel Yöneticilerini Tedirgin Ediyor

Maxx Royal Otel'de düzenlenen ve sezonun değerlendirildiği toplantıda konuşan POYD Başkanı Ali Kızıldağ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla başlatılan kıyı denetimlerinden tedirgin olduklarını belirterek; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin denetimlere ve ölçümlere başladığını, kendilerinin de sonucunu merakla beklediklerini ifade etti. Kızıldağ, "Önümüzde koskoca destinasyonun yönetilmesine ilişkin o kadar sorun, sıkıntı, proje, strateji varken; bir takım denetimler, genelgeler, talimatlarla uğraşıp duruyoruz. İnşallah kamusal bir takım presler durur da, biraz kendi işimizi yaparız. Kıyı denetimleri bizi tedirgin ediyor" diye konuştu.

Lara'da faaliyet gösteren Baia Otel Genel Müdürü Özgür Bayrak da, kıyı kenar çizgisi denetimlerinin devam ettiğini ve 12 Kasım'da yıkım kararlarının açıklanacağını vurgulayarak, "Lara bölgesinde çok enteresan bir kıyı kenar çizgisi var. Bazı oteller ilk otel olması sebebiyle daha yüksek, bazı otellerde ise daha düşük bir kıyı kenar hesaplaması var. Bunlar çok rahatsız edici" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kiyi-denetimleri-otel-yoneticilerini-tedirgin-ediyor_113145.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!