Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Köşk Yolunda Kazı Çilesi

Cumhurbaşkanlığı Köşkü ve Başbakanlık Resmi Konutu’nun yer aldığı Çankaya Caddesi’nde, elektrik hattı için yapılan kazı çalışması trafiği kilitledi. Sabah saatlerinden itibaren oluşan araç kuyruğuna sürücüler tepki gösterdi.

yapi.com.tr
Köşk Yolunda Kazı Çilesi

Çankaya Caddesi’nde özel bir şirketin elektrik hattı için yaptığı kazı çalışması trafiği felç etti. Cumhurbaşkanlığı Köşkü ve Başbakanlık Resmi Konutu’nun yer aldığı caddede uzun araç kuyrukları oluştu. Hürriyet'in haberine göre, kazı çalışması nedeniyle bir şeridin trafiğe kapatıldığı caddede trafik kilitlenme noktasına geldi. Sabah saatlerinde ev ve işyerlerine ulaşmaya çalışan binlerce Ankaralı durumdan olumsuz etkilendi. Çankaya Caddesi’nde Cumhurbaşkanlığı sınırlarının başladığı yerden Atatürk Bulvarı’na kadar biriken trafiğe araç sürücüleri de tepki gösterdi.

2 dakikalık yol 15 dakika sürüyor

Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde kazı çalışması yapılmaması gerektiğini belirten Başkentli sürücüler, “İki dakikada geçtiğimiz yolu 15 dakikada alıyoruz. İşine yetişmeye çalışan binlerce kişi varacakları yere geç kalıyor. Yetkililerin pazartesi günü gibi, trafiğin en yoğun olduğu saatlerde bu çalışmaların yapılmasını engellemesi gerekiyor” dedi. Çankaya Caddesi’ndeki yoğun trafik mesai bitiminde de devam etti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kosk-yolunda-kazi-cilesi_112601.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!