Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

LIXIL Yönetim Kurulu’nun Yeni Üyesi David J. Haines

GROHE Group S.à r.l. CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı David J. Haines, LIXIL Corporation Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi.

yapi.com.tr
LIXIL Yönetim Kurulu’nun Yeni Üyesi David J. Haines

Atama, LIXIL hissedarlarının katılımı ile gerçekleştirilen olağan genel kurulda teklif ve tasdik edildi. Atama ile, GROHE Group’ın çıkarlarını LIXIL Group yönetimi içinde daha etkin şekilde temsil edebilecek olan David J. Haines, böylece GROHE Group’un LIXIL ile ortaklığında kilit bir rol de almış olacak. Haines 2004 yılından bu yana GROHE’de çalışıyor. 2011’de Çin pazar lideri Joyou AG’yi de bünyesine katan şirket, Haines’in liderliğinde dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımı tedarikçilerinden birine dönüştü. GROHE Group’un Japonya merkezli LIXIL Corporation’a başarılı satışı da yine Haines’in yönetiminde gerçekleşti.

LIXIL Corporation, Japonya’nın en büyük inşaat malzemeleri ve ev teçhizatları tedarikçisi olarak GROHE Group’un da katkıda bulunduğu kapsamlı bir ürün ve hizmet yelpazesi sunuyor. Bu ortaklık teknoloji ve tasarım konusundaki sürekli uzmanlık alışverişinin yanı sıra farklı dağıtım ağlarının birbirini tamamlayıcı şekilde kullanılmasına ve her iki ortağın da kendi pazar pozisyonlarını kalıcı bir şekilde güçlendirebilmesi anlamına geliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lixil-yonetim-kurulunun-yeni-uyesi-david-j-haines_122538.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!