Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Marmaray'da İkinci Ölüm

Asrın projesi olarak lanse edilen Marmaray'da bir ölüm daha gerçekleşti, makinist olarak çalışan Gürkan Kazel hayatını kaybetti. Marmaray'da daha önce de makinist olarak çalışan Yusuf Adalı hayatını kaybetmişti.

yapi.com.tr
Marmaray'da İkinci Ölüm

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim 2013’te açtığı Marmaray tüp geçidinde önceki gün ikinci makinist ölümü yaşandı. Marmaray’ın açılışından kısa bir süre sonra, makinist Yusuf Adalı kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

Cumhuriyet'in haberine göre, 1968 doğumlu olan Makinist Gürkan Kazel, salı sabah 06'00da başlayacak mesai öncesi arkadaşı uykusundan kaldırmaya girişti. O anda durumu fark eden arkadaşı hemen ambulans çağırdı. Ancak ambulans geldiğinde Kazel, çoktan hayatını kaybetmişti. Savcılık, ölüm sebebini öğrenmek amacıyla ön otopsi için Kazel'in hastaneye kaldırılmasını istedi. Kartal ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kazel'in ön otopsi incelemelerinin ardından ölüm sebebinin detaylarıyla anlaşılması amacıyla Yenibosna'da bulunan  Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/marmarayda-ikinci-olum_120828.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!