Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Marshall’dan Boya Ustalarına Hatıra Ormanı

Marshall bu yıl düzenlenen eğitimlere katılan boya ustalarında çevre bilinci oluşturmak ve onlar adına doğaya katkı sağlamak için ÇEKÜL Vakfı 7 Ağaç Ormanları iş birliğiyle 7 bin fidan dikti.

yapi.com.tr
Marshall’dan Boya Ustalarına Hatıra Ormanı

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayata renk katan Marshall, yıl boyunca boya ustalarına yönelik pek çok çalışma yürütüyor. Düzenlenen eğitimlerde, boya uygulamalarında verimlilik, olası hataların azaltılması, iş sağlığı ve güvenliği gibi konulara odaklanılıyor. Ustalar ayrıca Marshall ürünlerinin özellikleri, boya teknolojilerindeki yenilikler, tüketici ihtiyaçları ve en önemlisi sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında bilgilendiriliyor.

Marshall, düzenlediği eğitim programlarıyla boya ustalarının mesleki gelişimine katkı sunmanın yanında ustaların çevre ve doğa bilincini geliştirecek çalışmalar da düzenliyor. Bu kapsamda Marshall, bu yıl düzenlenen eğitim programlarına katılan 7 bin boya ustası adına Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) 7 Ağaç Ormanları Programı kapsamında Sivas’ın Tavra Boğazı Mevkisi’nde 7 bin fidan dikti.

Marshall Teknik Eğitim Müdürü Kemal Koç, Marshall’ın her yıl ortalama 10 bin boya ustasına eğitim verdiğine değinerek, “Boya teknolojisi ve uygulamalarındaki son gelişmeler, yeni ürünler ve uygulama yöntemlerini paylaşarak yüz yüze gerçekleştiğimiz eğitimlerde aynı zamanda sosyal konuları işleyerek her yıl seçilen konu ile ilgili katılımcılarda farkındalık ve değer yaratmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz senelerde trafikte güvenlik, iskelede güvenlik ve enerji verimliliği gibi konular işleyerek ustalarımızın bu konular özelinde bilgi edinmelerine katkı sağladık. Bu yıl ise ustalarımızla birlikte çevre duyarlılığımızın altını çizmek amacıyla ÇEKÜL Vakfı ile iş birliği yaptık.

Marshall olarak doğaya olan sorumluluğumuzu yerine getirmek, fidan dikme ve doğayı koruma bilincini yaygınlaştırmak için 2019 yılında 7 bin fidan ile yola çıkıyoruz. 2 Mayıs Perşembe günü ise Sivas’ın Tavra Boğazı mevkisinde ÇEKÜL ile birlikte sembolik bir dikim şenliği düzenledik. Eğitime katılan tüm ustalarımızın artık birer dikili fidanı var. Marshall Hatıra Ormanı, ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları Programı kapsamında  büyümeye devam edecek.” dedi.

Ustalık Eğitimi
Boya ustalarının mesleklerini en iyi şekilde icra etmelerini sağlamayı hedefleyen Marshall, bu kapsamda tecrübeli eğitim uzmanlarının desteği ile gerçekleştirdiği eğitimlerle son 5 yılda 750 eğitim ile yaklaşık 78.000 ustaya eğitim verdi. Her yıl gerçekleştirilen eğitimler kapsamında sosyal sorumluluk konuları da ele alınıyor. Bu çerçevede geçtiğimiz yıllarda enerji tasarrufundan, deniz ve ormanların korumasına ve trafik güvenliğine kadar pek çok konu eğitimler kapsamına alındı.

Ayrıca Marshall, boyada mesleki becerinin ve yetkinliğin önemini vurgulamak amacıyla 2017 yılından bu yana 1 Mart tarihini “Usta Günü” olarak kutluyor. Boyacı ustalarının mesleki becerilerinin ve mesleki tanınırlıklarının arttırılmasını hedefleyen “Usta Günü” tüketicilerde de işinin ehli kişilerle iş yapmaları konusunda bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/marshalldan-boya-ustalarina-hatira-ormani_172472.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!