Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Meslek Yılına Saygı Töreni Düzenledi

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, geleneksel olarak düzenlediği Meslek Yılına Saygı Töreni’nde, meslekte 30, 40, 50, 60 yıllarını dolduran mimarlara ödüllerini takdim etti.

yapi.com.tr
Mimarlar Odası Ankara Şubesi Meslek Yılına Saygı Töreni Düzenledi

Her yıl düzenlenen “Meslek Yılına Saygı Töreni"ne Mimarlar Odası Ankara Şube Başkan Yardımcısı Ali Atakan, Şube Sekreteri Nihal Evirgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Muteber Osmanpaşaoğlu, Songül Üzgün, Ünal Kara ile Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hakkan, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Başkan Yardımcısı Fuat Kalaycı ve çok sayıda mimar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Mimarlar Odası Ankara Şube Sekreteri Nihal Evirgen şunları söyledi: “Mimarlık sadece para kazanmanın ötesinde bizleri de belirleyen bir disiplin. Hem entelektüel anlamda hem de dünyaya bakışta, sorun çözme becerilerinde, algılama yöntemlerimizde aslında yaptığımız her şeyde mimarlığın kendi kültürünü yaratan ve meslektaşların ona yön verdiği bir hali var. Bugün hepimizin bir arada olması da bunun göstergesi. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar altında mesleğimiz de tehdit altında. Her gün daha karanlık tablolarda, saldırılarla ve krizlerle karşılaşıyoruz. Ancak bu tablo içinde de kişinin kendini değerli hissettiği anlar azalıyor. Mimarlar Odası Ankara Şubesi olarak bu etkinliğimizle kişinin kendini değerli hissettiği anları artırmayı amaçladık. Mimarlar Odası Ankara Şubesi sizlerle birlikte örgütlülüğüne daima güç katıyor ve yan yana ve bir arada olmamız kişinin değerli hissettiği anları yaratıyor hem de örgütümüzün sizlerle birlikte değerli olmasını sağlıyor. Umarım Türkiye’de gençlerinde meslekte 30, 40, 50, 60 yıllarını görebileceği nice güzel yarınlar görürüz. Sizlerin de tecrübeleriyle daha güzel yarınları hep birlikte inşa ederiz.”



Açılış konuşmasının ardından meslekte 60. Yılını dolduran Mahmut Erdem’in mesleki ve özel yaşamanı anlattığı gösterim yapıldı. Mahmut Erdem’e ödülünü Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hakkan takdim etti. Mahmut Erdem’e yarışma ile elde edilen Nevzat Sayın tarafından özel olarak tasarlanan arşın hediye edildi. Daha sonra meslekte 50, 40, 30 yılını dolduran mimarlara ise yarışma ile elde edilen ödüller verildi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da meslekte 50. Yılını dolduran Orol Sadettin Ataman’a plaketini sundu. Ödül alanlar arasında Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Songül Üzgün, Ayşen Bayazıt ile birlikte kamuda, özel sektörde ve üniversitelerde mesleklerini icra eden mimarlar vardı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mimarlar-odasi-ankara-subesi-meslek-yilina-saygi-toreni-duzenledi_169551.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!