Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mobilyasını MODOKO'dan Alan Tüketici Güvence Altında

MODOKO, üyesi bulunan mağazaların ürünlerini güvence altına aldı. Bundan böyle MODOKO’dan mobilya satın alan tüketici, ürününde hata olması halinde kısa sürede değişim ya da iade yapabilecek.

yapi.com.tr
Mobilyasını MODOKO'dan Alan Tüketici Güvence Altında

MODOKO, üyesi bulunan mağazaların ürünlerini güvence altına aldı. Bundan böyle MODOKO’dan mobilya satın alan tüketici, ürününde hata olması halinde kısa sürede değişim ya da iade yapabilecek. MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, bünyesinde bulunan mobilya mağazalarının hâlihazırda müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak bu tutumu güvence altına almanın da bir özgüven meselesi olduğunu söyledi.

Firmalarla tek tek anlaşma yaparak uygulamayı hayata geçirdiklerini anlatan Özçelik, “Karşılığında da mağazalarına asmaları için üzerinde 'Bu iş yeri MODOKO güvencesi altındadır' yazılı güvence belgesi veriyoruz. Bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık. Ama ola ki firma, hatalı bir ürünü tüketiciye sunar ve kendini haklı görmeye devam ederse, kendisine para cezası kesebiliyoruz. Kısa süre içinde MODOKO’daki bütün firmaların vitrininde güvence belgesini görebileceksiniz. Bu konular için Tüketici Mahkemeleri var. Ama süreç çok uzun sürüyor ve vatandaş bununla uğraşamıyor, mağdur oluyor. Biz bu mağduriyeti gideriyoruz. Bu uygulama sektörümüzde bir ilktir. Dileriz ki tüketicinin daha güvenli alışveriş yapabilmesi için yaygınlaşır. Ayrıca MODOKO'ya mobilya almaya gelenler dışarıdan vitrinlere bakarak hangi firmada bu belge var ya da hangisinde yok görebiliyor. Yine internet sitemizden güvence belgesi verdiğimiz firmaları görmeleri mümkün” dedi.  

Müşteri şikayeti olmayan firmalara takdir

Etem Özçelik, müşteri şikayeti almayan firmalara da takdir belgesi verdiklerini ifade ederek “Amacımız müşteri memnuniyetini artırmak ve güvence duygusunu iki katına çıkarmak. Yaptığımız tüm uygulamaların temelinde müşteri memnuniyeti yatıyor. Bu uygulama bünyemizde olan mağazaları da teşvik ediyor” diye konuştu.

ETİKETLER: firma kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/mobilyasini-modokodan-alan-tuketici-guvence-altinda_91352.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!