Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Moda Sahiline Otoyol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, "Kadıköy trafiğini rahatlatacağını" ve "semti modernleştireceğini" savunduğu Yoğurtçu Çayırı Caddesi, Münir Nurett

Yapı Dergisi
Moda Sahiline Otoyol

stanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, "Kadıköy trafiğini rahatlatacağını" ve "semti modernleştireceğini" savunduğu Yoğurtçu Çayırı Caddesi, Münir Nurettin Selçuk Caddesi Köprü ve Karayolu Bağlantı Yolu İnşaatı'nın temeli atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, yapılacak olan yolla Kadıköy-Moda-Fenerbahçe arasında kesintisiz ulaşım sağlanacağını ve bu proje tamamlandığında herhangi bir doğal afet anında ilçenin öteki ilçelerle bağlantısının da gerçekleşmiş olacağını söyledi. Şehiriçi otoyolu niteliğindeki, 6 trilyon liraya mal olacak projeye göre Kalamış yönünden gelen yol Kurbağalıdere üzerinden bir köprüyle Moda kıyısına bağlanıyor; halen yeşil alan olarak kullanılan Moda kıyıları ise otomobil yoluna dönüştürülerek Kadıköy'e uzanıyor.

Ayrıca Gürtuna'nın verdiği bilgiye göre Salı Pazarı'nın katlı hale getirilmesini öngören projeye de yakında başlanacak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte pazar yeraltına alınacak ve altında üç katlı otopark olacak. Bugünkü pazar meydanı ise yol ve yeşil alan olarak yeniden düzenlenecek. Yanında modern bir itfaiye ve afet yönetim merkezi binaları yapılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/moda-sahiline-otoyol_3512.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!