Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Murat Demirel’in Adası Tekrar Satışta

Süleyman Demirel'in yeğeni ve işadamı Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

yapı.com.tr
Murat Demirel’in Adası Tekrar Satışta

Son olarak Ada’yı İşadamı Ahmet Arslan almıştı. Ancak Arslan ile TMSF arasında bir anlaşmazlık yaşandı ve Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Hürriyet'ten Neşe Karanfil'in haberine göre, satılacak gayrimenkuller arasında Ada’daki villa da bulunuyor. Gayrımenkullerin toplam muhammen bedeli 8.8 milyon dolar olarak belirlendi. İhale 2 Ekim günü yapılacak.

Satış ilanında Ada’nın bulunduğu koyun yatçılar tarafından tercih edildiği, villanın işçiliğinin iyi olduğu gibi bilgilere yer verildi. İlanda, Salih Adası’nın Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde Güvercinlik ve Bodrum Havaalanı’na (Milas Havalimanı) yakın mesafede olduğu vurgulandıktan sonra, “Denize girilebilecek harika koyları bulunan Salih Adası’na tekne veya yatlarla varılabilmektedir” denildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/murat-demirelin-adasi-tekrar-satista_135223.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!